Сега уча за преподавател. На по-късен етап от живота си

...
Сега уча за преподавател. На по-късен етап от живота си
Коментари Харесай

Помните ли сексапилната студентка по богословие? Илона иска още силикон, призна за голяма драма и отсече, че ще става клисарка!

Сега изучавам за учител. На по-късен стадий от живота си мога да бъда клисарка, само че не и монахиня, това е предопределение. Това съобщи в ефира на " Събуди се " студентката по богословие Илона Попова, която стана известна откакто взе участие в сексуален конкурс и даже сграбчи бронза. Имаше кръг в състезанието, когато можехме да се съблечем - две или три от участничките го направиха, аз не. Бях с изрязан бански, само че въпреки всичко това е сексуален конкурс ", добави девойката.

" Отличничка не съм, триумфът ми е междинен. Все още съм студентка. Беше направена подписка против мен. Тя е била цялостна с подправени подписи. Започна един народен-църковен съд против мен. Красотата, сексапила, излъчването, еротиката, това не са грехове ", сподели тя.


" Те вместо да си ми признателни.. Толкова младежи не знаеха, че има Богословски факултет. Тези хора направеха подписка от женска злоба. Зад нея стои една монахиня. Аз съм 100 пъти по-достойна жена и християнка от нея. Не чувствам неприятно отношение от мъжете. То е такова каквото си беше и преди. Животът ми изцяло се промени след този конкурс. С доста хора към този момент не контактувам. Те не бяха до мен в сложните моменти. Баба ми и майка ми са зад мен. Баба ми дори преди състезанието ми сподели: " Давай, смачкай ги ". Аз не върша нищо неприятно. Мисля да сложа още силикон, само че не мога да кажа по кое време ", съобщи Илона Попова.

Красавицата сподели, че има няколко татуировки, на една от които написа " Обичам те, бабо, ти си моят живот ". Надписът бил изработен откакто баба й се възстановила от тежка интервенция.

Илона призна, че мисли да написа магистратура обществени действия. " Мисля, че един пандизчия ще хареса доста повече обществена работничка като мен, вместо някоя възрастен мъж ", сподели тя.

" В една и съща година изгубих дядо си и татко си. Аз съм едно единствено момиче. Ако нямам вярата в Господ не бих се справила ", приключи Попова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР