Сега тя се нарича Риа Уолбърг, но в края на

...
Сега тя се нарича Риа Уолбърг, но в края на
Коментари Харесай

Бивш топмодел, сега отдадена съпруга и майка - какво трябва да знаем за жената до Марк Уолбърг

Сега тя се назовава Риа Уолбърг, само че в края на 90-те години брачната половинка на Марк Уолбърг беше по-известна като Риа Дърам - топмоделът, който се появява на кориците на някои от най-големите издания в света. Животът й обаче се трансформира през 2001 година, когато среща артиста на конференция в Ню Йорк.

" Попитах я дали желае да излезе с мен и тя сподели " да ". Тогава я попитах дали желае да пристигна на черква с мен на идната заран и тя още веднъж сподели " да ", разкрива артистът пред People през 2010 година " Така че това беше първата ни среща: катедралата Свети Патрик в Ню Йорк. "

Двойката се veni и създава семейство. Две десетилетия по-късно те към момента са един до различен и се обичат. " Дължа доста на жена си. Тя ми оказа помощ да стана мъжът, който съм, и сътвори хубав живот за мен и нашите деца ", споделя Марк пред The Sun през 2018 година Той прибавя: " Освен това знаех, че тя ме обича подобен, какъвто съм, и че тя е някой, на който можех да да се доверя. "

От Brides сортират някои забавни детайлности за Риа Дърам. Нека забележим и какво би трябвало да знаем за брачната половинка на Марк Уолбърг. 
 Марк Уолбърг и решението му да се откаже от актьорската специалност
Марк Уолбърг е на път напълно да се откаже

Всяко нещо има край

Кариера на модел

Риа в действителност е от Лейкланд, Флорида, където израства като най-голямото от три деца.Подобно на доста модели, Риа навлиза в промишлеността в ранна възраст, откакто е видяна от сътрудник в мол още на 14 години. На 17 вече живее и работи в Париж.

До края на 90-те години тя е топ име в специалността си, появявайки се на кориците на изявления като френския Vogue и ELLE и дефилирайки по подиума за брандове като Victoria`s Secret.

Съпруга и майка на четири деца

Освен че има известна кариера, Дърам е и майка на четирите деца  - Ела (19 г.), Майкъл (17 г.), Брендън (13 г.) и Грейс (12 г.). Марк Уолбърг споделя, че да бъде майка е фантазията на живота ѝ.  " Риа постоянно е желала да бъде майка ", споделя той пред The Sun през 2018 година " Тя имаше работа, само че нейната задача в живота беше да бъде майка и да бъде брачна половинка. "

Както Руа изяснява на Us Weekly същата година, потомството на двойката сигурно я държи доста заета. " Четири е доста! " споделя тя. " Особено когато пораснат, има доста повече отговорност. Това е ежедневна борба, с цел да поддържаме всички в вярната посока. "

Бизнес дама

През 2018 година Дърам пуска своя лична линия чанти - Ella Grace. Брандът носи името на двете й дъщери. " Буквално сядам на масата си за закуска и планирам всичко. Правя го с молив ", споделя тя по-рано пред NBC Boston.

Тя също приказва с Us Weekly за марката си, отбелязвайки, че дизайните се концентрират върху " високо качество и необикновен жанр ", зад който Риа споделя, че е горда да сложи името и фамилията си.



Обича спорта

Едно бързо разглеждане на нейния акаунт в обществените мрежи ще ни покаже, че Риа си пада малко състезателен маниак. Самата тя казва това в изявление от 2018 година за NBC Boston. Освен американски футбол, половинката н Уолбърг е запалена и по баскетбола.

14 години брак

Риа и Марк са заедно в продължение на осем години, преди да се оженят, като отпразнуваха 14-ата си годишнина от сватбата на 1 август 2023 година И Марк, и Риа споделиха сладки поздрави в социалните мрежи един към различен за огромния си ден. " Честит празник, бебе. Без значение какво, аз съм твоя и ти си мой ", написа Риа в Instagram.
 Марк Уолбърг в Лас Вегас - за какво градът става дом за от ден на ден звезди
Защо звезди като Марк Уолбърг заменят Калифорния с Невада

Актьорът има проект за развиване

Как поддържат искрата

Въпреки натоварените си графици, двойката постоянно намира време за значимите неща - като вечерни срещи всеки четвъртък. " Ще излезем от къщата в късния следобяд и ще отидем на ранен филм или просто ще се мотаем някъде ", споделя Марк с Redbook през 2012 година След това двамата обичат да споделят храна и да си приказват. " Но даже когато излизаме, обичаме да се прибираме, с цел да сложим децата да спят ", споделя той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР