Сега трябват конкретни и работещи решения, а не лозунги и

...
Сега трябват конкретни и работещи решения, а не лозунги и
Коментари Харесай

Нинова: Предлагаме  7 конкретни решения за най-важните проблеми в държавата

Сега трябват съответни и работещи решения, а не лозунги и клишета. Следващият парламент и държавно управление ще бъдат подложени на двойна преса - от вътрешната страна и извън. Отвътре поради растящите цени, срив на предприятия и неспособност хората да си платят сметките.

Отвън - да се пусне Република Северна Македония непременно в Европейски Съюз и да се даде зелена светлина за нахлуване на джендър идеологията и свободата всеки да си самоопределя пола. Това съобщи лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

За тази от вътрешната страна - трябват политици с съответни решения, за тази извън - държавници със мощен темперамент и храброст да защитим националния интерес, Конституцията и българските обичаи.

Отговорите на тези въпроси от претендентите за Народно събрание би трябвало да бъдат ориентир за избора на българските жители, а не клишета, лозунги и пиарски акции. Някои партийни водачи занапред редят кабинети, инженерстват отвън своите партии, раздават постове. Да не бързат. Преди това да заявят позициите си.

Ето нашите:
1. В помощ на фамилиите и българския бизнес

- понижаване Данък добавена стойност на съществени храни от 20 на 9%

- понижаване Данък добавена стойност на енергоносителите от 20 на 9%

- свръхпечалбите на производители и търговци на ток се преразпределят заслужено на фамилиите и предприятията, с помощта на които са насъбрани

- на енергийно небогати фамилии се обезпечават по 200 киловатчаса гратис от страната

- драконовски ограничения срещу спекулата и всеки, който употребява обстановката, с цел да натрупа милиони за сметка на изнемогващия народ, да си получи наказването

2. По отношение на външния напън

- районен съд Македония не може да стане член на Европейски Съюз за сметка на българския народен интерес, история и внушавайки ненавист и дискриминация по отношение на хора с българско съзнание

- Борба против насилието над дами - да е по всевъзможен начин, само че джендър идеология и политики против фамилните полезности - не. Това опонира на българската Конституция, на българската народопсихология и българските обичаи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР