Сега темата е искаме ли да има правителство и не

...
Сега темата е искаме ли да има правителство и не
Коментари Харесай

Михал Камбарев: Притеснява ни, че Борисов поставя ултиматум

„ Сега тематиката е желаеме ли да има държавно управление и не знам за какво ги няма от ГЕРБ на масата на договарянията. Първо имаха твърда позиция, след това смекчиха и това е добре. Нещото, което ни тормози, е, че Борисов слага ултиматум “, сподели пред bTV Михал Камбарев от ПП-ДБ.

„ Бойко Борисов в прав текст споделя: „ Аз ще ви дам това, което ние мислим, че е вярно - по какъв начин да се ръководи България, откакто Денков подаде оставка, и ще имаме два дни да решим ще има ли кабинет, или не. “ Това е притеснително, тъй като още на 20 февруари дадохме меморандума и пожелахме да приказваме. После на 27 февруари бе изпратена покана на Борисов, още няма отговор “, сподели още той.

Камбарев разяснява и предлагането на ГЕРБ да се смени министърът на защитата Тодор Тагарев. „ Моето мнение е, че той си прави работата “, съобщи той. Депутатът съобщи, че е значимо регулаторите да са самостоятелни. В меморандума, написан от ПП-ДБ, е заложено да не се избират ярки политически фигури.

„ С всеки минал ден се увещавам какъв брой основно е да сложим самостоятелни хора в тези регулатори “, сподели Камбарев.

Той акцентира, че са подготвени още през днешния ден да седнат и да се схванат с ГЕРБ. Той прикани Бойко Борисов да прояви политическа храброст и да откликне.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР