Сега те се изправят срещу отбор на Южна Африка, който

...
Сега те се изправят срещу отбор на Южна Африка, който
Коментари Харесай

Световно първенство по ръгби: Англия ще се бори с години нараняване от Южна Африка в опит да стигне до финал на Световното първенство

Сега те се изправят против тим на Южна Африка, който се оказа техен зложелател на няколко други международни шампионати.

Изображение:Щастливи почитатели на Англия по време на груповия мач против Япония

Перспективата да се опитат да победят Южна Африка и да създадат още един опит за популярност ще накара почитателите на Англия с дълги - и къси - мемоари, кошмари.

Спрингбокс потвърдиха, че са зложелател на Англия в два финала на международно състезание - през 2007 година и 2019 година - както и в един четвъртфинал и в мач от групата.

Изображение: Старши треньорът на Англия Стив Бортуик преди четвъртфинала против Фиджи

Англия единственият триумф против тях в най-големия шампионат в спорта пристигна в билярден мач през 2003 година, когато крайните спечелили на сър Клайв Удуърд победиха с 25-6 в Пърт.

Но това е мачът от 2019 година, върху който мнозина ще се съсредоточат този уикенд, не на последно място тъй като общо 28 играчи от двата тима са оживели от този мач в Йокохама, извоюван с 32-12 от африканците.

MTV Европейските музикални награди бяха анулирани заради опасения за сигурността на фона на войната сред Израел и Хамас

В този мач надалеч по-силна, по-талантлива и във форма Англия от сегашната група беше победена от Springboks, чиято предна доминация провокираха безпорядък в битката и на линията.

Четири години по-късно силата на Южна Африка още веднъж е налице, а тази година тяхното тактическо потребление на пейката - наречено „ Бомбен отряд “.

Изображение: Англичанинът Джони Уилкинсън (C) изнемощял, откакто беше надвит от Южна Африка на финала на Световната купа по ръгби през 2007 година

Но капитанът Оуен Фарел, запитан какво е взел тимът от провалянето в Йокохама, твърди, че те не гледат обратно. < /p>

Беше, сподели той, „ преди доста време “.

Играхме между тях няколко положителни пъти от този момент и гледаме какво можем да създадем до събота ”, сподели той,

„ Това се усеща като ново предизвикателство… нова опция. За четири години се случват доста неща в ръгбито, доста се случват за една седмица тук. Чувстваме, че явно сме се трансформирали като тим. Предполагам, че Южна Африка също се усеща по този начин, като че ли се е трансформирала за четири години. "

Треньорът на Англия Стив Бортуик е разногласна фигура за някои, поддържайки типичен нрав на спортна блокада, до момента в който е във Франция, противопоставяйки се на критиците на неговия тим от време на време невдъхновяващ жанр.

Бортуик сподели, че е чул, че „ десетки хиляди хора идват [от Англия] “ за мача и приказва за „ особено възприятие “ във френската столица преди мача.

Придържайки се към своята философия за „ съсредоточаване само върху нас “, той сподели, че предизвикването за негова страна е „ по какъв начин да се развиваме и по какъв начин да напредваме като екип? “

Той сподели, че се надява тимът му да " покаже показване, с което всичките му последователи се гордеят. "

Изображение: Друго проваляне от Южна Африка за Англия - във финала на Световното състезание по ръгби през 2019 година

Това може да е сложна задача, защото, до момента в който той похвали техния принос за триумфа на Англия до момента, други не са толкоз сигурни, че са били впечатлени от работата му, откогато размени Еди Джоунс през декември.

Срещу Аржентина, в първия им мач на шампионата, имаше бурна поддръжка за тяхната победа с 14 играчи, само че имаше и 6000 празни места за четвъртфиналната им победа над Фиджи.

За последния мач на Англия преди да се насочи към Франция, първо проваляне от Айлъндърс, най-високото равнище на Туикенхам беше затворено заради мудни продажби на билети.

Изображение: Ману Туилаги отбелязва първия опит на Англия против Фиджи. Снимка: AP

Бортуик дефинира повторното свързване на своята страна с поддръжниците, които се бяха уморили от метода на Еди Джоунс, като една от първите си огромни задания, когато беше назначен.

Каквато и да е истината по въпроса, едно е за несъмнено - всеки, който носи алено и бяло, ще бъде разчувствуван, в случай че неговият тим си отмъсти за години пострадване и излезе победител на Стад дьо Франс.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР