Сега те се борят да се регистрират, тъй като много

...
Сега те се борят да се регистрират, тъй като много
Коментари Харесай

Тръмп полага основания за обвинения за изборни измами през 2024 г. с послание за Нова година, критикуващо „радикални леви неподходящи бандити“

„ Сега те се борят да се записват, защото доста от тези милиони хора, които нелегално позволяват в [нашата] страна, с цел да са подготвени да ГЛАСУВАТ НА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2024 година “, добави той.

Новогодишното изявление на господин Тръмп последва предходен пост малко след среднощ рано в събота, в който той написа: „ Става все по-очевидно за мен за какво „ Побърканите “ демократи разрешават изцяло милиони и милиони непроверени мигранти в нашата в миналото велика страна “.

„ ТАКА ДА МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ, ГЛАСУВАТ, ГЛАСУВАТ. Записват ги с бързи темпове, без даже да знаят кои по дяволите са. Сега всичко има смисъл. Републиканците по-добре да се разсънят и да създадат нещо, преди да е станало прекомерно късно. Слушаш ли Мич Макконъл? “ — попита той водача на републиканците в Сената.

Правният анализатор на NBC Джойс Алейн написа на X, че „ Тръмп се готви да твърди, че изборите през 2024 година са били откраднати от него, когато загуби “.

Брайън Клаас, професор по световна политика в Universit...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР