Сега сме в условията на пандемия и икономическа криза, затова

...
Сега сме в условията на пандемия и икономическа криза, затова
Коментари Харесай

Обещанията за повече пари валят от Борисов и Ананиев както дъжд

Сега сме в изискванията на пандемия и икономическа рецесия, по тази причина си разрешаваме да отпускаме повече пари.
Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който през днешния ден е на ревизия на 7-ми реактор на АЕЦ " Козлодуй ", за което ни осведоми с видео в профила си във Фейсбук. Заедно с него са финансовият министър Кирил Ананиев, енергийният министър Теменужка Петкова, водачите на КТ " Подкрепа " и КНСБ Димитър Манолов Пламен и Димитров.

" Те възнамеряват яйца да ни хвърлят, а ние от дъжд ще се боим ", съобщи Борисов на скупчилите се към него придружители с чадъри.

" Правим всичко за хората. Предвиждаме 10% покачване на приходите и двойно нарастване на учителските заплати, което бяхме възнамерявали до края на мандата. ", разгласи министър председателят.

" Догодина се планува минималната пенсия да се усили от 250 на 300 лв.. Хората с пенсии сред 300 и 350 лв. ще имат нарастване от 10%, а останалите - 5% ", сподели и своята имитация по тематиката финансовият министър.

Премиерът разкри, че на следващия ден ще се провиснал 5 млн. лева за лекарството, което оказва помощ в лекуването за ковид " Ремдесивир ".

" Винаги сме държали остатък на бюджета, не могат да ме обвинят в предизборна акция ", сподели Борисов.

Той заяви още, че на утрешното си съвещание кабинетът ще отпусне средства за закупуването и на още 16 000 компютри за учебните заведения на следващия ден. „ За да имат подготвеност, в допълнение, с цел да могат да се поемат първите потребности, в случай че някъде е належащо. После са 70 000 компютри, само че те са по европейската стратегия. ", сподели още Борисов.

Борисов сподели, където ще бъде 7-ми реактор на АЕЦ " Козлодуй ". По думите му към този момент има издадена оценка за влияние върху околната среда.

Шефът на КНСБ Пламен Димитров прикани хората да харчат, с цел да не се стигне до икономическа рецесия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР