Сега сме убедени, че всички лични данни са в ръцете

...
Сега сме убедени, че всички лични данни са в ръцете
Коментари Харесай

След теча на данни от полицията: Белфаст предупреди, че очаква страх и безпокойство


" Сега сме уверени, че всички персонални данни са в ръцете на републиканци-дисиденти ", сподели шефът на полицията Саймън Бърн на конференция в Белфаст.

" Следователно може да се допусна, че те ще употребяват този лист, с цел да основат боязън и безпокойствие, както и за заплашване или офанзиви против служители на реда ", добави той.

Северноирландската полиция сподели предходната седмица, че документ, включващ имената и ранговете на към 10 000 служители на реда, е бил оповестен онлайн по простъпка и е бил забележим три часа.

Полицията в Северна Ирландия е обект на спорадични офанзиви от републиканци-дисиденти и постоянно е ставала цел набези по време на 30-годишния спор в английската провинция, който лиши живота на повече от 3000 души преди подписването на Споразумението от Разпети петък през 1998 година, напомня Българска телеграфна агенция.

През март равнището на терористичната опасност в провинцията беше нараснало до " съществено " след опита за ликвидиране на високопоставения служител на реда Джон Колдуел, отговорността за който пое дисидентската републиканска група Нова ИРА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР