Сега, след като официално бе обявен за най-големия гадняр в

...
Сега, след като официално бе обявен за най-големия гадняр в
Коментари Харесай

Масвидал потвърди, че наистина иска боксов мач срещу Канело


Сега, откакто публично бе разгласен за " най-големия гадняр " в UFC, Хорхе Масвидал явно е насочил погледа си към една от най-големите звезди в бокса. По време на изявление с прочут ММА кореспондент, Масвидал съобщи, че е изцяло сериозен за боксов мач против Канело Алварес:

" Канело по-добър боксьор ли е от мен? Направил ли е с 10 000 повече повторения на ударите си от мен? Да, той това прави заран и вечер тъй като просто се боксира. Той е по-добър боксьор. Но мога ли да докарам някои детайли, от които боксьорите не се възползват толкоз, а са изцяло по разпоредбите на бокса и с това да изкарам Канело изцяло от играта му? Със сигурност да. " гордо съобщи Масвидал.

Масвидал победи Нейт Диаз в UFC 244 в събота, откакто докторът спря борбата поради аркади над и под окото на Диаз. За успеха той бе заплатен със специфичен колан.

Поради антиклимактичното прекъсване, реваншът сред Масвидал и Диаз евентуално ще бъде огромно събитие. Масвидал сподели на конференцията след UFC 244, че идващия ход в кариерата му би трябвало да му донесе съществено възнаграждение.

" Аз съм отворен към оферти за пари. Диаз е добра алтернатива. Ако Канело желае да бъде пребит, това ще е борбата. Аз съм тук единствено с цел да получа най-големите чекове, само че сигурно би трябвало да се бием още веднъж с Нейт. Правим го или идната, или годината по-късно, само че това ще стане “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР