Сега ще ви разкажем за най-верните мъже, които никога не

...
Сега ще ви разкажем за най-верните мъже, които никога не
Коментари Харесай

Всичко Е Закодирано В Името: Мъжете С Тези Имена Не Изневеряват Никога, Много Верни Са И Се Женят Само Веднъж!

Сега ще ви разкажем за най-верните мъже, които в никакъв случай не изневеряват на половинките си.

Владимир

Мъжете с това име са доста дейни, целеустемени и склонни към разнообразни случки. При това Владимир нормално има безконфликтен темперамент, има доста другари. Владимир подхожда доста деликатно към събеседниците си, написа " За дамата ". Веднъж срещнал най-хубавата жена, в никакъв случай няма да реши да й изневери. Той ще бъде доста добра глава на фамилията, образец за подражателство и заслужен мъж за брачната половинка си.

Борис

Много претенциозен човек, който от най-ранна възраст се стреми към реализация. Никога не се тормози от непознатото мнение и постоянно взима значимите решения независимо. Борис е известен измежду дамите, тъй като е харизматичен и убеден мъж. Той се стреми да откри единствената жена, с която да построи дом и семейство.

Георги

Това е един мощен и неустрашим човек. Георги не обича да споделя персоналните си връзки с доста хора, само че с околните си е изцяло открит и откровен. Винаги го одобряват доста добре, защото умее да се показа вярно. А това му оказва помощ да има нужните връзки и потребни запознанства.

Георги е прелестен фамилен човек. Истина е, че може дълго да търси своята годеница, преди да й предложи сърцето си, тъй като желае да се ожени единствено един път. Половинката му би трябвало да помни, че Георги не търпи лъжите. И в случай че дамата до него се държи почтено, той ще й стане лоялен мъж, който в никакъв случай няма да намерения за друга. И ще бъде съвършен татко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР