Сега се поздравяваме с 16 км от Хемус“, а ако

...
Сега се поздравяваме с 16 км от Хемус“, а ако
Коментари Харесай

Александър Иванов: Бензинът е по-евтин с 60 ст., откакто ПП не са на власт

„ Сега се поздравяваме с 16 км от „ Хемус “, а в случай че управляваше ГЕРБ щеше да бъде приключена цялата автомагистрала до Варна през 2024 година Ние отделихме 500 млн. за инфраструктура, които изчезнаха по времето на Политическа партия. Откакто не ръководят Политическа партия, цената на бензина спадна със 60 стотинки “, съобщи Александър Иванов от обединението ГЕРБ-СДС.

По думите му няма и евтини дърва, обещани от Политическа партия.

„ Инфлацията е рекордна, българите обедняват със скорост без аналог. Политическа партия са новата лява партия. Нямам отговор защо похарчи 9 милиарда Асен Василев. Вчера всички се обединихме към оптимален таван на цената на електрическата енергия за небитовите консуматори. За нея има и средства. За всички други неща няма, в това число за 16 нови ограничения на Политическа партия. Трябва да се теглят 15 милиарда лв. “, изясни той за Нова нюз.

Според него през 2025 година единствено за лихви на годишна база страната ще дава 2,7 милиарда, в случай че не се тегли нов дълг.

„ Трябва да се усъвършенстват доста пера и способи на действие на страната. Крайно време е да се постави на тази 1,5 година невъзможност и безвремие. ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с мандат на Политическа партия “, безапелационен бе Иванов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР