Сега поне можем със сигурност да кажем, че Травис Келс

...
Сега поне можем със сигурност да кажем, че Травис Келс
Коментари Харесай

Травис Келс разлива своя уикенд в Ню Йорк с Тейлър Суифт

Сега най-малко можем сигурно да кажем, че Травис Келс е излизал на срещи с Тейлър Суифт.

В последния епизод на неговия подкаст „ New Heights “ с брат му Джейсън Келс, несъмнено, се появи уикендът на Суифт и Травис Келс в Ню Йорк.

Джейсън Келс попита брат си за диалога посредством видео, популяризирано онлайн, което демонстрира Травис и член на екипа по сигурността на Суифт, до момента в който тя вълнува кола.

„ Не съм го притискал. Поставих ръката си на гърба на господина, с цел да му кажа, че съм зад него “, сподели Травис Келс. „ Ако го бях бутнал, той евентуално щеше да се обърне и да ме удари с пипер. ”

Той и Суифт се появиха - настрана - в „ Saturday Night Live “, а по-късно излязоха из града, хванати за ръце.

Травис Келс съобщи, че екипът по сигурността на Swift е „ страховит “. Брат му попита дали е чувствал нуждата да вкара някакъв личен протокол за сигурност, с цел да отбрани Swfft.

„ Чувствам се по този начин, като че ли постоянно, когато съм на среща, постоянно имам възприятието, че съм мъж в обстановката, пазя, да, сигурно “, сподели Травис Келс. „ Винаги имаш такова възприятие или това съзнание, допускам. “

Обърнете внимание на частта „ на среща “ от това.

Той беше хазаин на „ SNL “ през март и в епизода на подкаста в сряда той беседва с Джейсън Келс за най-скорошната си поява, което беше изненада.

Травис Келс се появи за малко в скеч за това, че НФЛ прави огромна работа за излизането му със Суифт. Тя показа своя другар и помощник, Ice Spice.

„ Беше занимателно да наваксвам с всички в „ SNL “, сподели Травис Келс. „ Липсват ми тези момчета. Момчета и девойки, би трябвало да кажа.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР