Сега положението е по-сложно отпреди две години. Тогава вирусът бе 

...
Сега положението е по-сложно отпреди две години. Тогава вирусът бе 
Коментари Харесай

Българин в Шанхай: В Китай COVID се завръща, новини за Украйна няма


" Сега ситуацията е по-сложно отпреди две години. Тогава вирусът бе  локарлизиран единствено в Ухан. Сега огромни градове в цялостен Китай са затворени. Заразените се усилват, само че смъртността е дребна, тъй като този вид на вируса се прекара по-леко ", това сподели за „ Твоят ден “ по NOVA NEWS Димитър Владиков, учител във Финансов лицей, Ханджоу, Китай. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31240
Той заяви, че ще има полева болница на север от Шанхай.

" Има доста заболели в града и те ще бъдат изведени от него. Когато някой е болен, той остава под карантина най-малко две седмици. Едно такова злощастие консолидира нацията. Държавата доставя храна по домовете, тъй като не се позволява посещаване на магазини. Голяма част от популацията е имунизирано с три дози, ограничения се съблюдават и още веднъж има инфектирани, само че никой не задава въпрос за какво има толкоз заболели, този въпрос би се задал на Запад. Тук се изпълнява всичко, наложено от държавното управление ", показа Димитър Владиков.

Относно спора сред Русия и Украйна, преподавателят сподели, че в Китай няма даже вести за това, а държавната позиция е по-скоро неутрална. Владиков си го изяснява с околните отношение сред Китай и Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР