Сега остават само 10 дни преди събранията в Айова през

...
Сега остават само 10 дни преди събранията в Айова през
Коментари Харесай

ДеСантис преди събранията в Айова: `Не давам голямо значение` на анкетите

Сега остават единствено 10 дни преди събранията в Айова през 2024 година, където ще се гласоподава за първи път за евентуален президент ще бъде хвърлен. Айова от дълго време се радва на ролята на първа измежду основателите на царе. Мястото му в календара на първичните надпревари подсигурява, че неговите ползи, а точно земеделието, са обявени на претендентите за президент.

Айова може да бъде поле за доказване на претендентите, като постоянно изразходва огромни суми от дарени средства, време, старания и пот за старомодна акция. Преди да съумеете да насрочите манифестации за изпълване на игрища, водещи до летните конвенции, претендентите за президент сядат да закусват в сладкарници и се ръкуват на окръжни панаири.

„ Мисля, че претендентите, които, знаете, харчат всичко парите по малкия екран, само че в действителност не са на място, посещавайки хора, те са склонни да се показват по-слабо, а претендентите, които имат тази организация, са склонни да се показват прекомерно доста “, споделя губе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР