Сега няма нужда да бягаме към бункера, но ядреният сценарий

...
Сега няма нужда да бягаме към бункера, но ядреният сценарий
Коментари Харесай

Няма нужда да бягаме към бункера, но ядреният сценарий е реален

Сега няма потребност да бягаме към бункера, само че нуклеарният сюжет е действителен. Това сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, оповестяват съветски медии.

Според заместник-председателя на Съвета за сигурност светът би трябвало да направи всичко, с цел да не се случи това, само че пълноценните принадлежности за надзор и нуклеарно въздържане към този момент са унищожени.

„ Това стана с помощта на напъните на западните страни ”, счита Медведев.

Защо, сподели той, хората имат вяра, че нуклеарната война е невъзможна през днешния ден, което е надалеч от времето на кубинската ракетна рецесия.

" Ситуацията е още по-напрегната. Тогава нямаше спор сред Русия и Америка, само че в този момент има ", означи Медведев.

„ Преговорите с Украйна ще са вероятни, когато в Киев се появят хора, които осъзнават отговорността си за популацията на страната. Въпросът не е в президента на Украйна Владимир Зеленски. Въпросът е, че самите елити, които в този момент ръководят в Киев, би трябвало да си тръгнат. Някои ще имат шанс, а други ще бъдат принудени ", счита Медведев.

Той акцентира, че тогава „ би трябвало да се появят напълно други хора, които да осъзнават своята отговорност за бъдещето на хората, населяващи тази комплицирана, към момента съществуваща единица, наречена „ Украйна “.

„ Когато се появят такива хора, можем по някакъв метод да преговаряме с тях “, разяснява Медведев.

Според него, от позиция на това с кого тъкмо да се договаря в Украйна, въпросът за вероятностите на Зеленски е вторичен.

„ Святото място празно не е “, счита Медведев.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация особено акцентира, че Русия не е отказвала договаряния даже с режима в Киев, само че Западът не е в положение да убеди своите протежета към този развой, написа Труд.

„ Ние не отказахме договаряния даже с тази клика, само че вие сами знаете какво направиха: те не разрешиха тези договаряния за себе си и даже опитите на западните страни да ги тласнат в тази посока към момента не са довели до триумф ”, съобщи Медведев.

Медведев добави, че е допустимо да се разбере за какво това се случва.

„ Защото те осъзнават, щом кажат: „ Ние сме подготвени за договаряния с Руската федерация “, а изискванията на техните договаряния са ясни - това е самопризнание за резултатите от специфичната военна интервенция. Те се пробват да забавят момента, когато би трябвало да си стегнат багажа и да заминат за Варшава или Лондон, само че това е в най-хубавия случай. В най-лошия случай ясно е какво ще се случи “, сподели още Медведев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР