Сега не е уточнено дали оръжието е бойно газово или

...
Сега не е уточнено дали оръжието е бойно газово или
Коментари Харесай

Нова Информация: Ето Каква Плячка Е Задигнал Банковият Обирджия От Сухата Река!

Сега не е конкретизирано дали оръжието е бойно газово или бутафорно. Бандитът е напръскал с пикантен спрей защитата на банката.

" Охранителят е заведен в болнично заведение за промивка на очите. Няма сериозна заплаха за неговото зрение. След опасността той е подал тобра, в която касиерките са сложили известна сума. Тя сега е в развой на уточняване. Мисля, че е към 10 000-12 000 лева ", разяснява още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

След като взел плика с парите, маскираният избягал пешком. Районът към банковия клон е отцепен от полиция, прави се оглед, а от Министерство на вътрешните работи са популяризирали описанието на облеклото му до всички патрули в столицата.

Пред Novini.bg охранителят на банковия клон описа, че нападателят бил висок и наедрял мъж с маска на лицето. Той насочил револвер към гарда и извикал " Парите и валутата ", по-късно незабавно го е напръскал в лицето със спрей. Охранителят, за благополучие, е съумял да натисне паник бутона. Той не си спомня нищо откакто е бил напръскан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР