Сега навързах всичко - защо Радев прави това правителство. Това

...
Сега навързах всичко - защо Радев прави това правителство. Това
Коментари Харесай

Борисов за скандалните разкрития на Илчовски и Мата Хари: Платили са на още хора да говорят

Сега навързах всичко - за какво Радев прави това държавно управление. Това показа министър председателят в оставка Бойко Борисов във връзка скандалните разкрития на предприемача Светослав Илчовски по отношение на натиска върху българските бизнесмени и във връзка появяването на Мата Хари, която снимала кюлчетата в спалнята му.

Вместо да разяснява съответно изнесената информация, Борисов обаче насочи словесната си контраофанзива в посока към своите съперници.

„ Единственият метод да прикрият своята непросветеност. Ще се сбият тези, които са в сговор против нас. Закрита комисия се предава по интернет. Не го познавам Илчовски. Аз се занимавам с политика. Те се видяха, че нито имат стратегия, излъгаха каквото поеха като задължения. Сега, като знам по какъв начин ни сготвиха целия капан, знам какво ще вършат по-късно ", разяснява министър председателят в оставка.

"Очаквах за месец и половина ръководство. Единствено слушам по какъв начин щели да носят на Радев документи. Те ще извадят още кошаревски очевидци. Платили са на още хора да приказват. Толкоз. Една година се занимават с това, а ги пребихме със 75 депутати. Радвам се на машините, ще се понижат недействителните гласове “, добави още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР