Сега на мода мини, изрязаните дрехи, ниските талии и като

...
Сега на мода мини, изрязаните дрехи, ниските талии и като
Коментари Харесай

3 места по тялото, които една стилна жена ще скрие под дрехите си, а която не знае как да се облича с вкус, ще се изфука

Сега на мода мини, изрязаните облекла, ниските талии и като цяло скромното количество облекла, покриващи тялото ни. Това обаче не значи, че модата би трябвало да се следва без изключение. Освен стилните трендове има и стилни правила. За тях ще приказваме през днешния ден.

Какви проблематични зони е по-добре да не парадирате (или най-малко да ги оцените сериозно върху себе си), с цел да не се считате за безвкусна дама?

Ингвинална зона

Волю-неволю обръщате внимание на тази зона поради модата на велосипедните къси панталони. Не, не са неразрешени от закона. А в избрани комбинации велосипедните панталони са в действителност съвременен и доста комфортен детайл от дрешника. Но с техния избор би трябвало да бъдат изпълнени 2 значими условия:

1. Велосипедните къси панталони от тънка, нежна материя е най-добре да се заобикалят въобще – те ще подчертаят всичко, което не си коства, освен в региона на слабините. Те също ще седнат на петата точка, като че ли е обрасла с целулит;

2. Най-добре е да носите велосипедни гащи с нещо удължено, което да покрива доста проблематичната зона.

Често се вижда, когато панталоните/дънките (особено тесните модели) не са с подобаващ размер. Когато пробвате, обърнете внимание на прилягането в тази област.

Несъвършен стомах

Не споделям, че в случай че нямаш корема, би трябвало да носиш бурка, до момента в който не го оправиш. Не се отнасяйте към вашата фигура и нейните характерности с ненавист, отнасяйте се с обич и схващане. Просто поработете малко върху прикриването на спорни нюанси и парадирайте с неоспорими преимущества.

Същият посредствен стомах може да бъде облечен в изрязани топове и изрязани качулки, само че комбинирайте всичко това с висока талия.

Или не го крийте в огромни тениски, а използвайте стилистични техники, които маскират казуса – отвесни, по-плътни тъкани, диагонални драперии … (между другото, може би имате потребност от публикация с илюстративни образци за това какви облекла вършат проблематичния стомах хубав? Кажете ми в мненията, тогава ще го направя!).

Но парадирането с гол, посредствен стомах или покриването му с нежен трикотаж в действителност не си коства. Не прибавя жанр.

Бръчки в подмишниците

Най-често те се образуват заради погрешно подбрано долни дрехи. Тогава този проблем се взема решение с отиване при брафитъра, т.е. човек, който професионално избира сутиени, като взема поради освен вашия размер, само че и структурните характерности на тялото.

Но също по този начин се случва, че ролките и гънките в тази област се образуват заради стареене на кожата, нейното провисване или заради наднормено тегло. В този случай е по-добре да обърнете повече внимание на избора на облекло (особено лятото, когато сме принудени да се отваряме повече, с цел да не е горещо).

Същите тениски вместо потници или по-свободни топове с по-малко открити подмишници доста ще подобрят обстановката.

Като цяло, моята красива, стилът просто изисква малко повече внимание към себе си и тялото си. Благодаря ви за вниманието..

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР