Сега моето дете ще гние, а този полицай ще си

...
Сега моето дете ще гние, а този полицай ще си
Коментари Харесай

Майката на застреляния Светльо: Сега моето дете ще гние, а този полицай ще си живее

„ Сега моето дете ще гние, а този служител на реда ще си живее “, съобщи майката на простреляния от служител на реда Светльо Младенов Мария Богданова пред БТВ.

Два дни след случая, при който служител на реда простреля 18-годишно момче, което след това умря, приказва майката младежа. Тя описа, че Светльо в никакъв случай не е бил нападателен.

„ Сега трябваше да бъде 12 клас, работеше през лятната почивка и живееше напълно спокоен живот. Светльо в никакъв случай не е бил обвинен, обвинен и не е бил арестуван за такива неща “, споделя майката.

С другите двама младежи, взели участие в грабежа и нападението на момиче и преследването с полиция, са били дългогодишни другари.

„ Познавам едното – Георги се споделя. За това дете също нищо неприятно не знам. Хората приказват и за моето и за другото, и за третото. Предния ден се чух с него: „ Мамо, по какъв начин си? Добре съм, до момента спах. Мамо да знаеш, каквото и да се случва, аз постоянно ще те обичам и те обичам “. Това беше, което ми сподели Светльо. Често ми споделя: „ До теб съм, обичам те “ и не ми е направило някакво по-специално усещане, че ми го сподели “, споделя дамата.

Подробности за случая Мария схваща едвам два дни по-късно.

„ Патологът ни сподели „ Вашето дете е умряло от прострелна рана в гърба, която има вход от гърба и излаз начело през белия дроб и е умрял от кръвозагуба. Просто желая правдивост и да знам за какво този служител на реда, който желаят всичките да награждават, простреля детето ми като куче. Дори да е направено нещо, не стоя и не споделям, че е прав, не можеш да отнемеш човешки живот, в случай че това е дете на 18 години и е с голи ръце. Детето ми не беше бандит, не беше апаш, повярвайте ми детето ми не беше такова “, добавя майката.

Мария Богданова желае единствено правдивост.

„ Сега моето дете ще гние, а този служител на реда ще си живее. Днес сгазиха това дете, на следващия ден убиха друго, трети ден не знам какво и по този начин ще си живеем до безсрамие. Искам отговори „ Защо ми убихте детето? “ “, споделя тя.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР