Сега Михайлов е обвинен за това, че се е заканил

...
Сега Михайлов е обвинен за това, че се е заканил
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов получи две нови обвинения

Сега Михайлов е упрекнат за това, че се е заканил с ликвидиране на мъж и го е удрял в главата с корав предмет

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 19-годишния Васил Михайлов за две закононарушения, осъществени в Перник, оповестиха от прокуратурата, съобщи Българска телеграфна агенция.

В края на предходната година стана известно, че синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Васил отива на съд за осем закононарушения. Обвинителният акт е импортиран, както и 12 тома материали, а прокуратурата ще изиска да бъдат разпитани 45-ма очевидци. Има направени и експертизи.

Сега Михайлов е упрекнат за това, че на 12 май 2022 година към 01:00 часа, наоколо до детска площадка в Перник, се е заканил с ликвидиране на мъж и го е удрял в главата с корав предмет, който още не е открит от проверяващите. Пострадалият е получил лека телесна щета.

„ Деянието е осъществено по хулигански подбуди – на обществено място, без потърпевшият да е провокирал обвинения “, означават от прокуратурата.

В момента Михайлов се намира в ареста, откакто инспекция откри, че той е нарушил домашния си арест, макар че е с гривна за следене.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР