Сега Кристин е на 42 години, но все още не

...
Сега Кристин е на 42 години, но все още не
Коментари Харесай

Бивша сектантка: Принуждаваха ме да спя със съпружеска двойка, когато бях на 11 години

Сега Кристин е на 42 години, само че към момента не може да не помни това, което се е случило в детството й.

11-годишната Кристин Бебин почувствала, че стомахът й се стяга, когато последвала женената двойка в спалнята им и вратата се затворила зад тях. Момичето знаело какво се чака от нея. Тя почнала да води сексуален живот от ранни години поради извратената фракция " Децата на Бога ", където на възрастни се разрешавало да спят с деца, а дамите - да вършат секс всякога с нови мъже, оповестява " Мирър ".



Но това бил единствено върхът на айсберга, който през 1968 година бил основан от Дейвид Бранд Берг. Неговите почитатели употребявали секса, с цел да показват Божията обич и да привлекат нови членове в придвижването. Кристин, обаче, станала очевидец на най-лошата страна на тази фракция, в това число проституция, принуждение и екзорсизъм.

Заедно с братята и сестрите й, тя била изпратена да проси, като всевъзможни диалози за външния свят били неразрешени. Децата били превръщани в роботи, забранявали им им да плачат и ги биели, в случай че не се усмихват. Минали още 11 години, преди Кристин да се измъкне от този пъкъл.

" Казаха ни, че сексът е нещо положително, тъй че би трябвало да му се любуваме. И аз не разбирах за какво не ми харесва ", споделя Кристин.



Кристин била към момента малко дете, когато майка й станала последователка на култа. Когато била на осем години, тя схванала за " закона на любовта ", съгласно който на мъжете и дамите се разрешавало да спят с който желаят. По-специално, девойки над 10 години привличали нови почитатели посредством секс.



Семейството й било разграничено и децата живеели с други деца, защото се считало, че всички възрастни са техните родители. Приказките преди лягане били сменени от страшни разкази за " идния апокалипсис ". Когато Кристин била на 12 години, тя и брат й били изпратени в лагер в Япония, където останали две години. През това време тя била подложена на принуждение два пъти.



Кристин съумяла да реализира свободата си едвам на 20-годишна възраст, когато се срещнала с бъдещия си брачен партньор в комуна в Луизиана. Когато забременяла, сектата желала да отнеме детето им, само че двойката се противопоставила и най-после обединили всичките си сили и напуснали сектата. Сега дамата не упреква майка си и е съумяла да остави предишното зад себе си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР