Сега, когато времето му във Вселената на Междузвездни войни е

...
Сега, когато времето му във Вселената на Междузвездни войни е
Коментари Харесай

След първия трейлър на Moon Knight: Оскар Айзък влиза в ролята на най-мрачния герой на Marvel

Сега, когато времето му във Вселената на Междузвездни войни е завършило, Оскар Айзък ще се причисли към Вселената на Marvel.

Трейлърът на Moon Knight накара всички почитатели на Marvel да тръпнат в очакване до датата 30 март, когато от Disney+ дават обещание сериалът да тръгне с пилотен епизод. 

Още по-вълнуващ е фактът, че Moon Knight е единствено едно от огромните заглавия, с които Disney+ ще ни отвее главите през 2022 след феноменалните The Falcon & Winter Soldier, Loki и WandaVision през 2021. 

Виж още: 7 Instagram трендове, които не просто не са готини, само че са и прекомерно рискови

Да се върнем на Moon Knight обаче, ето какво научихме до този миг от първия филмов откъс:

Moon Knight вкарва Оскар Айзък в ролята на Стивън Грант във Вселената на Marvel и разпростира капацитета на силите му. В началото, Грант е напълно елементарен човек, който по неразбираеми условия стартира да има проблеми със съня и не може да разграничи сънищата от действителния живот. 

Грант, който работи в магазин за дарове в музей, бива „ инфектиран “ с припадъци и загуба на паметта от различен живот и се предава пред хаоса в съзнанието си, с който до този миг се е борил. След това, героят на Оскар Айзък открива, че има биполярно разстройство и стартира да поделя тялото си с килъра Марк Спектър. Междувременно, враговете и на двете му персони (Стивън Грант и Марк Спектър) се множат, а той би трябвало да лавира сред тях, до момента в който разгадава смъртоносна тайнственост, включваща могъщите богове на Египет. 

Виж още: 9 неща от детството ни, за които сте не запомнили! Дъвките “Турбо ”, играта на ластик и още

Въпреки че Moon Knight е измежду по-слабо известните комиксови герои на Marvel, от Marvel Studio и Disney+ залагат огромни упования ползата към сериала да бъде на равнище. 

В основните функции, с изключение на Оскар Айзък, влизат и Итън Хоук и Мей Каламауи.

След всичко това, би трябвало да признаем, че макар в началото скептичното отношение, с което подходихте към Moon Knight, нямаме самообладание за първия епизод в края на март.

Изображение: https://www.instagram.com/moonknightmarvels/, https://www.instagram.com/marvelstudios/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР