Сега ключът се нарича Христо Иванов, защото Борисов може да

...
Сега ключът се нарича Христо Иванов, защото Борисов може да
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Сега ключът се нарича Христо Иванов

Сега ключът се назовава Христо Иванов, тъй като Борисов може да каже, че не поддържа Политическа партия, а Демократична България.

 

Това сподели социологът Андрей Райчев в изборното студио на Нова телевизия.

Той означи, че Христо Иванов е съумял да се отдели и то не със свои старания от Политическа партия по време на предизборната акция.

" Борисов внимаваше да не атакува Политическа партия и да не приказва нищо неприятно за " Демократична България ". Той има какво да каже, само че не сподели нищо. Това не е инцидентно. Струва ми се, че той ще употребява тази дипла.

Обратно в Демократична България - има една наклонност. Христо Иванов предлага един предправителствен развой на консенсус, т.е. той предлага диалог с Движение за права и свободи, ГЕРБ и на тях самите и който желае още. Ако те се схванат по толкоз основен и лютив въпрос като правосъдната промяна, на тази основа доста по-лесно ще създадат държавно управление за време ли, съдружно ли, подкрепено ли малцинствено и ще имат време да уточнят министър-председател, преференциален за двете страни ", съобщи още Райчев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР