Сега като говориме за парапети, трябва да си кажеме, че

...
Сега като говориме за парапети, трябва да си кажеме, че
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: Коалиция в криза парапет няма

Сега като говориме за парапети, би трябвало да си кажеме, че като няма парапет можеш да паднеш. То няма значение кой е отпреде и кой е отзаде…

Вече сме като каруца с три колела. То и магарето ни е краставо. Обаче продължаваме напреде.

Лена се разболя и вместо нея пратихме да съставлява смяната тоя дето дърпаше връзката на Копейката в Народното събрание. Беше си поставил такава с динозаври за оставката на Никола Минчев. А днеска вика, че той бил като Хари Потър, а Слави Трифонов бил Волдемор, обаче като дребен му слушал песните. Той нощес до късно беше с Херо на празника на дъгата и по тази причина е по този начин Искрен.

Miro Lenin ми написа: Бе, Кире, ми то в този момент може да пламне цялата промяна…

Няма ужасно, това е просто любов – по този начин му крещя. Пък и с Доксициклин всичко се лекува дето се вика.

То нулевият пациент се оказа Боби Сандов, сякаш все се инхалира с всякакви билки…

Пратих Христо Иванов да се види с мъжа на Мата Хари да бориме MAFIQTA. Пък и да вземе да свърши някаква работа. Обаче ги хванаха на шаблон в джипката и в този момент като няма парапет, за който да се хванеме мислиме какви културни планове да финансираме.

Примерно на Nick Sabev ще пребоядисваме в този момент цялото Министерство в бяло и мрачно синьо. Само един милион ще ни коства. Колкото две тръби на автомагистралата.

Аз не съм пощальон, а министър председател въпреки всичко.

Добре, че си имам най-малко един президент да ме харесва, че с моя президент сме напрегнати като Русия и Германия през Wтората международна война. Или беше първата… Гаранция Франция, както споделя Слави.

А пък Стефан Янев сменил Ралица с Луна Президент…

Тъкмо се разбрахме с Макрон и македонците създали митинг против моя съученик от „ Харвард “. Къде се чуло и видяло опозицията да стачкува против властта, ние тука протестираме против опозицията! А Nasty се мята като Роналдо по терена.

Корнелия цялата в розово екзалтира тълпата на парада, като същинска Kamelia на смяната беше!

A Руди Versace-то напряко го направиха на салата, днеска дори върви да смъква тапети в Плевен. Криза е – знае 2 и 200 момчето, дето се вика. И 500 К знае.

Промяната продължава! Поне до тоя вторник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР