Сега към друго риалити предаване - Смени жената. При мен

...
Сега към друго риалити предаване - Смени жената. При мен
Коментари Харесай

„Смени жената” започва със сблъсък между модерно и патриархално семейство

Сега към друго риалити предаване - " Смени дамата ". При мен са първите две дами, които разменят домовете и съпрузите си - Вергиния и Снежина. Да забележим какво се случи при размяната.

Новият сезон на риалити формата „ Смени жената” стартира със конфликт сред съвременно градско семейство и обичайно патриархално семейство – на тази база са и несъгласията при размяната на съпругите – Вергиния и Снежина.

След тази замяна научих два значими урока – да не върша бързо заключения за другите и да одобрявам рецензия, споделя Вергиния. По думите ѝ брачният партньор на Снежина е не запомнил романтиката, само че е бил добър възпитаник за тези 20 дни, в които са прекарали дружно. Радвам се, че тези двама младежи се преоткриха, показа още Вергиния.

Снежина удостоверява, че брачният партньор ѝ Николай е станал по-внимателен и сантиментален след размяната. „ Преди децата беше сантиментален, само че след второто дете, очевидно не остава време. След предаването стартира да готви и да чисти, аз не желая да издавам заповеди, на каквито той е привикнал като боен, желая той самичък да се сещам сам”, разяснява Снежина.

Вижте какво още споделиха двете дами и техните съпрузи за уроците от присъединяване в „ Смени жената”:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР