Сега е времето тук да се появи живот! Така лаконично

...
Сега е времето тук да се появи живот! Така лаконично
Коментари Харесай

Варненци с апел към Общината: Тук трябва да има живот

Сега е времето тук да се появи живот! Така сбито се обърнаха наши читатели, които изпратиха и фотоси на Varna24.bg от разнообразни региони във Варна, където зеят пусти места по тротоарите, обособени за залесяване.

Спешно би трябвало да организира акция по пролетно засаждане на дървета и шубраци, като растенията може да бъдат обезпечени по общинска обезщетителна озеленителна стратегия на Община Варна, упорстват нашите читатели.

Хората са безапелационни, че в една убранизирана територия, един от най-важните въпроси и този с обезпечаването на екологично равновесие, а това става посредством повече зеленина.

Варненци напомнят, че съвсем всяка година се организира акция за пролетно засаждане на дървета и шубраци, обезпечени посредством компенсационни стратегии на Общината. Инициативата планува за всяко отсечено дърво или шубрак да се засадят три броя от сходен тип за отплата.

Може посредством районните кметства да се провежда съботник по засаждане на дървета в града, поучават варненци и заключават метафизичен – засади дърво, направи положително!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР