Сега е вашият шанс да притежавате луксозен дом в Калифорния

...
Сега е вашият шанс да притежавате луксозен дом в Калифорния
Коментари Харесай

Луксозен дом в Калифорния — пълен с лаборатория за метамфетамин и „замърсяване“ — продава се за 1,55 милиона долара

Сега е вашият късмет да притежавате първокласен дом в Калифорния — цялостен с „ лаборатория за метамфетамин и „ замърсяване “ с метамфетамин “ — за продажба за 1,55 милиона $.

Къщата с шест спални в Тони Сан Хосе предлага „ отлично местонахождение “ с елементарен достъп до автомагистралата, съгласно листата на брокер, който отбелязва, че предлага повече от 2700 квадратни фута жилищна повърхност.

Това може да се хареса на всеки, който се нуждае от елементарно пътешестване до Силициевата котловина, с кампуса на Apple в Купертино единствено на 20 минути с кола, а домът на Гугъл в Маунтин Вю на по-малко от половин час път.

публикация на уеб страницата за парцели Redfin преди сепнато отбелязвайки: „ В дома има неактивна лаборатория за метамфетамин и заразяване с метамфетамин. “

„ Домът не е измит от замърсяване и ще бъде трансфериран на новия покупател в настоящето му положение. “

Обява в Zillow отбелязва, че продавачът на парцела е нараснал цената с $125 000 на 21 октомври.

Предишен притежател, упрекнат в офанзива на електрически трансформатори

Предишният притежател на дома в Сан Хосе беше 36-годишен Питър Карасев, заяви Los Angeles Times, който беше задържан през март по съмнение за офанзива на електрически трансформатори.

Според полицията следствието против Карасев е почнало на 5 януари, когато чиновници от полицейското ръководство на Сан Хосе са се отзовали на сигнал за избухнал трансформатор в 3:16 сутринта локално време. На най-близкия до трафопоста зъболекарски кабинет са счупени прозорци. Полицаите смятаха, че това е просто нередовност, само че по-късно денем бяха извикани назад на местопроизшествието, когато бяха „ открити доказателства за взривно устройство “.

Видеонаблюдението, прегледано от проверяващи и служители на реда, сподели лице, разпознато по-късно като Карасев, приближаващо региона с велосипед, носящ раница. Кадрите демонстрират, че Карасев слага раницата на дъното на трансформаторната кутия, наподобява употребява " източник на запалване ", след което се качва още веднъж на велосипеда и потегля. Миг по-късно раницата и трансформаторът избухнаха. Трансформаторът наподобява гори няколко минути, преди да аргументи огромна детонация.

След това чиновници на PG&E споделиха на полицията, че сходен случай се е случил на 8 декември 2022 година, когато компанията е била предизвестена за спиране на електрозахранването към 4 часа сутринта локално време. Този случай също се смяташе за нередовност, само че детективите откриха „ доста сходни елементи “ и „ сходен образен излишък “ и на двете подиуми, съгласно бомбения отряд на Сан Хосе.

Разследването скоро докара до Карасев. Полицията го е идентифицирала с информация от мобилния телефон.

Освен лабораторията за метамфетамин, полицията, претърсваща къщата му, откри и ресурси от оръжия, в това число револвери и „ самоделни течни експлозиви, голям брой енергийни самоделни разрушителни устройства “, съгласно конференция на полицията по това време.

p>

Карасев, който съгласно вестника е живял там със брачната половинка си и трите си дребни деца, е упрекнат в куп обвинявания, в това число владеене на унищожително устройство, запалване на унищожително устройство и застрашаване на дете.

< p> The Mercury News заяви, че Карасев е бил упрекнат от огромно федерално наказателно жури на 19 октомври.

За тези, които нямат нищо срещу да се заемат с някакъв план, цената от 1,55 милиона $ прави къща на добра стойност съгласно стандартите за скъпи парцели в Калифорния.

Близка къща с четири спални, продадена през май за 1,725 ​​милиона $.

Кери Брийн способства за този отчет.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР