Сега е преждевременно да се говори за необходимостта от въвеждане

...
Сега е преждевременно да се говори за необходимостта от въвеждане
Коментари Харесай

Русия не обсъжда въвеждане на ваксинационни паспорти

Сега е прибързано да се приказва за нуждата от въвеждане на единни паспорти за имунизация, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
Според него към този момент става дума за, а и в самата Европа нюансите на тази самодейност надали са отработени и разбираеми.
 Ще получи ли позволение съветската ваксина Спутник V за приложимост в Евросъюза? Ще получи ли позволение съветската ваксина " Спутник V " за приложимост в Евросъюза?
Хвалбата на президента Владимир Путин през август м.г., че Русия е основала първата в света ваксина против COVID-19, преди даже да е завъ...
„ В случай, че този план бъде финализиран и бъдат въведени някакви документи, и с тези документи се свързва напредването, то, несъмнено, това ще е предмет за нашите бъдещи контакти с европейците и изчерпателен разбор ”, акцентира Песков. Той означи също, че това е „ доста значима тематика ”.
„ Няма никаквии такива надали са вероятни ”, посочи Песков.
Независимо от това, увери той, Москва " ще следи деликатно по какъв начин те (паспортите за имунизация на Европейски Съюз ) ще се отнасят до нас ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР