Сега е най-подходящото време да мислите за тенденциите при женски

...
Сега е най-подходящото време да мислите за тенденциите при женски
Коментари Харесай

5 прически, които ще са хит през пролет 2024

Сега е най-подходящото време да мислите за трендовете при женски прически 2024 година при започване на пролетта. Това ще ви помогне да се подготвите за стилната гражданска война авансово. Косата е основен детайл от женската хубост, в случай че и да не е най-важният. Когато косата ни не е в добър тип, самочувствието ни напълно естествено пада до кота нула. Сигурни сме, че не желаете да излизате от у дома с прическа, която не ви радва и не ви изпълва с въодушевление. Затова вижте кои ще са топприческите съгласно стилните стилисти за дамите за 2024 година

5 прически, които ще са шлагер през пролет 2024

1.Конска опашка/стегнат кок

 прически 5 прически, които ще са шлагер през пролет 2024 фотография: pinterest

Светът е вманиачен по Дженифър Лопес и нейната свежа, младолика визия, макар че актрисата е на 53 години. Нейният външен тип е великолепен и доста дами ѝ завиждат напълно неприкрито. Нейна запазена марка е конската опашка или стегнатият кок. И това не е по никакъв начин инцидентно – добре опънатата коса оказва помощ да се изгладят бръчките и линиите на кожата на лицето. Това е от тези прически, с която се реализира лифтинг резултат, без действително да има хирургическа интервенция.

2.Прическа вид мръсна коса

Да, тъкмо по този начин, с цел да сте съвременни, просто не би трябвало да си миете косата доста постоянно.

Според списание „ Vogue “ трендовете за пролетта на 2024 година при дамските прически са шикозно омазнена или коса пред изчистените дължини, завършена с подобаващи артикули, тъй че да пресъздаде грациозен и гръндж външен тип, който припомня на типа на косата от втория (или третия, или четвъртия) ден след измиване.

Това е един тип продължение на наклонността „ mermaidcore “ от 2023 година, имитираща типа на нимфа, която натъртва на небрежните леко омазнени къдрици. Но през 2024 година „ мазните “ елементи ще са по-разчупени и малко по-изявени.

Въпреки, че това може да се реализира напълно естествено с немита коса и това е привлекателното в тази нова мода, стилните фризьори употребяват спомагателни артикули, които да придадат на косата известна „ мръсна “ шикозност и лоен искра. Това можете да извършите и вие в случай че въпреки всичко не желаете да коригирате нормалния си график за миене на косата.

Лак за коса, пяна и гел за коса на водна основа са вашите другари за тази прическа. Гел восък към линията на косата и през корените би бил добър избор с по-малко нанасяне към междинната дължина и в краищата.

3.Дамска прическа Боб

 прически 5 прически, които ще са шлагер през пролет 2024 фотография: pinterest

Бобът е наклонност номер едно измежду дамските прически напролет на 2024 година. Според статистиката, тази прическа се прави по-често от всяка друга. Тя е универсална и подобаваща за безусловно всички: както млади девойки, по този начин и по-възрастни дами. Класическият Боб каре покрива ушната мида, само че не доближава до раменете.

4.Дължини

 прически 5 прически, които ще са шлагер през пролет 2024 фотография: pinterest

Разбира се, наясно сме, че има дами, които за нищо на света не биха се разделили с дългата си коса. Не се тормозете, в случай че сте измежду тях – дължините са на мода тази пролет. И като кажем дължини, имаме поради в действителност мега дължини. Относно формата – заложете на меки талази, доста, доста въздух и бретон вид завеса. Пътят може да е по средата или оптимално настрана. Относно аксесоарите – панделките ще са на всички места напролет 2024 година Бъдете в крайник с модата и си направете някои от тези стилни прически.

5.Кок с плитки

 прически 5 прически, които ще са шлагер през пролет 2024 фотография: pinterest

Много хора одобряват кокът като публични прически и залагат на опашки за всекидневието. Но в този момент кокът се завръща и ще го виждаме на всички места. Става дума за специфичен тип кок, който е завършен посредством плитки. Трябва да сплетете косата на една или две плитки, след това да ги вдигнете нагоре и да усучете, до момента в който оформите кок. Така прическата става доста забавна и несъмнено ще изпъквате, където и да сте. Естествено, това е съвършен вид за публични събития, само че може постоянно да си вършиме кок с плитки и за учебно заведение, работа, разходките в парка и така нататък Тя е от тези прически, които в никакъв случай не излизат от мода.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР