Сега е моментът да се овладее заразата, не е нормално

...
Сега е моментът да се овладее заразата, не е нормално
Коментари Харесай

Мнение: Не е нормално болници да затварят преди заведенията

„ Сега е моментът да се овладее болестта, не е обикновено лечебни заведения да затварят преди заведенията “. Това сподели в изявление зам.-председателят на браншовата организация Златко Златанов, който е и ръководител на Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите във Велинград и Западните Родопи.
Предложението на Златанов за 15-дневно затваряне на публичните заведения поради усложнената Covid обстановка срещна съпротивата на сътрудниците му и раздели сектора на две. Това беше и повода той да отдръпна предлагането си:
 От 120 лечебни заведения в страната едвам 40 имат Коронавирус отделения От 120 лечебни заведения в страната едвам 40 имат Коронавирус отделения
„ От към 120 частни лечебни заведения в страната в не по-малко от 40 от тях са разкрили Covid отделения. Много от частните лечебни заведения са специ...
„ Никой не желае да бъде затварян. Периодът е слаб на всички места. Навсякъде се сее боязън. А нас ни чакат 8-и декември, 25-и декември, Нова година. Не е обикновено, в случай че се разрасне пандемията в този интервал, ние да бъдем затворени тогава… Каквито и ограничения да се вземат, като е дифузно разпространяването, никой не може да се скрие. Когато се изолираме всички, допустимо е това да се стопира “.
Въпреки прогресивното разпространяване на ковид хотелите и заведенията за хранене през почивните дни са цялостни. Не всички клиенти съблюдават противоепидемичните ограничения.
„ Можехме да помогнем. Това беше значимо за имиджа на Асоциацията “, сподели още Златанов в предаването „ 12+3 “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР