Сега е изключително важно да се грижим за нуждаещите се

...
Сега е изключително важно да се грижим за нуждаещите се
Коментари Харесай

Зеленски за коментара на Путин: Терорист обвинява Киев в терор

Сега е извънредно значимо да се грижим за нуждаещите се от поддръжка и да не оставяме хората сами да се изправят пред компликациите си. Това съобщи в понеделник президентът на Украйна Володимир Зеленски в постоянното си вечерно послание към нацията, представено от " Укринформ ".

Както всекидневно, той направи няколко систематизирания за миналия ден, като не пропусна и новите обвинявания на Москва против Киев - този път във връзка

Започна с продължаващото очистване на следствията от съветските удари.

" Киев - през днешния ден балистични ракети повредиха къщи и постройката на Художествената академия. На всички потърпевши е оказана нужната помощ. Слава Богу, в академията нямаше деца. Разчистването на отломките продължава през целия ден. Одеса и Николаев - след офанзивите против енергийни обекти ситуацията е усложнена, ангажирани са всички нужни служби и ремонтни екипи. Следобед имаше нов удар по Одеса - има ранени. само че всеки ден енергоснабдяването на града последователно се възвръща. Благодарен съм на всички, които работят за града, на всички, които се грижат за хората и оказват помощ на другите. Сега е извънредно значимо да се грижим за тези, които имат потребност от поддръжка. Дори в случай че хората се усещат неловко да молят другите за поддръжка, апелирам, обърнете внимание и ги подкрепете сами, не оставяйте хората сами с техните компликации. ", сподели той. 
 10 ранени при съветската офанзива в Киев
10 ранени при съветската офанзива в Киев

Аварийно-спасителните действия в столицата Киев след последната съветска офанзива са завършили

Очаквано,  и реакцията на съветските управляващи.

" Днес съветският президент Владимир Путин отново си говореше и отново го дадоха по малкия екран. Отново упреква Украйна. Болно и цинично създание. За него всички са терористи, с изключение на самият той, макар че към този момент две десетилетия се храни от гнет. Той и неговите специфични служби. Когато той си отиде, търсенето на гнет и принуждение ще изчезне с него, тъй като това е неговото искане. На никой различен. ", съобщи Зеленски.
 Путин: Знаем кой е стрелял, в този момент желаеме да знаем поръчителя
Путин: Знаем кой е стрелял, в този момент желаеме да знаем поръчителя

" Радикални ислямисти " направили нападението в Москва, само че и Киев е отговорен

Припомнямр, че на съвещанието на Съвета за национална сигурност в понеделник съветският президент Владимир Путин упрекна " радикални ислямисти " за терористичния акт в Москва в петък вечерта.

" Радикални ислямисти, против чиято идеология самият ислямски свят се бори от епохи. Как могат радикални ислямисти, позициониращи се като вярващи мюсюлмани и изповядващи по този начин наречения чист ислям, да правят тежки зверства и закононарушения по време на свещения за всички мюсюлмани месец Рамадан? ", попита съветският президент.

Той обаче още веднъж загатна и за отговорността на Украйна.

" Вече знаем кой е направил нападението - в този момент желаеме да знаем кой го е поръчал ", съобщи той.

Според него терористичното нахлуване е било акт на заплашване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР