Сега дойде политическа, която се оказа най-тежка, заради омразата.  От

...
Сега дойде политическа, която се оказа най-тежка, заради омразата.  От
Коментари Харесай

От три кризи сме вадили България и то по най-добрия начин в света, каза Бойко Борисов

Сега пристигна политическа, която се оказа най-тежка, поради омразата.  От тази рецесия може да се изведем с политически разсъдък, с всички ограничения, които изброихме и всеки да си извърши обещанията, сподели някогашният министър председател

Акценти от предизборната стратегия на ГЕРБ разисква през днешния ден активът на партията в Разград. Водач на листата, която е под номер 18 в интегралната бюлетина, е Делян Добрев.  

" Единственото хубаво на тези акции е, че можем да се виждаме по-често. Преди идвах да откривам църкви, джамии, пътища. Сега кои са ни съперниците? Онези, които приватизираха предприятията. Сега с корпоративен избор се изправят против нас. Работниците в тези предприятия, приватизирани от тези хора, в този момент ще отидат да гласоподават за тази партия. Това е безпощадната действителност ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" Обраха ви. Милиарди ви взеха от джобовете. А този обир си остана ненаказан ", сподели още някогашният министър председател. 

" За седми път приказваме на хората за недостиг. Асен Василев вярно споделя, че са се вдигнали приходите, единствено че при нас в случай че са били 10%, инфлацията е била към нулата и с тях сте имали покупателна дарба. Сега действително имаш по-голяма заплата, а купуваш по-малко. Вдигнаха се цените на бензина и нафтата с един лев, обраха ви, както кардарашите обират хората. Милиарди ви взеха от джобовете на всеки един. Вече бензинът и нафтата са си каквито бяха преди дерогацията, а този обир си остана ненаказан ", посочи Борисов. 

По тематиката за Плана за възобновяване той разяснява, че след загубите, които претърпя Европа от Коронавирус рецесията, водачите в Европа са решили да изтеглят заем и да го раздадат на държавните-членки по планове да си възстановят потъналите стопански системи.

" Всички страни го направиха и не помниха, а ние още приказваме за ПВУ, той изтича срокът 2026 година, хората се чудят какво става. При нас еврофондовете бяха 99,3% асимилиране ", акцентира водачът на ГЕРБ.

" Оптимизъм може да има. Затова строихме църкви и джамии, тъй като нашето е Божа работа. Ако Господ е българин, ще се оправим ", съобщи Борисов. 

Той напомни, че ГЕРБ са се справили сполучливо с " гръцката финансова рецесия " през 2009 година, тежката миграция и Коронавирус рецесията. 

" Няколко години живеем без котва, която да държи страната в този внимателен миг да се разпределя публичният запас сред финансови разноски, приходи и всичко останало. Най-лесно е да се вдигнат налозите, за което ние сме изрично срещу. Без обикновено постоянно държавно управление ние вложители не можем да притеглим ", сподели Борисов.  

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че партията е изрично срещу повдигането на налози. 

" От три рецесии сме ви вадили. И то по най-хубавия метод в света ", съобщи Борисов. " Сега пристигна политическа, която се оказа най-тежка, поради омразата.  От тази рецесия може да се изведем с политически разсъдък, с всички ограничения, които изброихме и всеки да си извърши обещанията. "

Той прикани жителите да гласоподават на хартия, защото машините и складовете, в които се държат те, са частни.

" Гледах съвета при Радев и за нито един въпрос, който да ми даде сигурност, не получих отговор. И млъкнаха по тематиката с машините ", означи Борисов и подкани протоколите да се снимат, с цел да може в случай че има обжалване на изборите да се покаже, че флашките на машините са били манипулирани.

" Кризата е по-голяма от тази през 2009 година ", на мнение е Делян Добрев за сегашната обстановка в страната. 

" Аз не разбирам ентусиазма на сътрудниците от другите партии да обикалят жизнерадостно и да изясняват, че дупка в бюджета няма ", съобщи Добрев, който добави, че към този момент всички икономисти са осъзнали, че има дупка в бюджета, с изключение на един. 

" Всички би трябвало да се затворим и в продължение на месеци да намерим решения на тази огромна рецесия ", добави лидерът на листата в Разград. 

" Трябва да стартираме да усвояваме тези 50 млрд, които Европейски Съюз е усвоил за България. 4 година по ПВУ сме усвоили 6%, по оперативните стратегии - 5%. 5,5% от 50 милиарда ", настоя Добрев. И посочи, че единствено ГЕРБ могат да обезпечат експертния капацитет за излизане от рецесията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР