Сега беше най-добрият момент да си съберем таланта си в

...
Сега беше най-добрият момент да си съберем таланта си в
Коментари Харесай

Мария Илиева за последната си песен: Миро е изключителен артист, сега беше най-добрият момент да съберем таланта си

Сега беше най-хубавият миг да си съберем гения си в едно и съм толкоз богословена да имам тази опция. Миро е извънреден актьор. Това сподели певицата Мария Илиева в предаването " Пунш “ на Радио " Фокус “ .

" Аз бях толкоз щастлива, впечатлена, разчувствана. Държи те ( бел. от ред. - Миро) в едно доста забавно креативно напрежение, тъй като има такава шеметна бърза сила и мисъл, че на нас ни беше нужно малко време да се обособим към една концепция. На него му идваха разнообразни хрумвания през 10 секунди и всяка една помоему има абсолютния капацитет за шлагер ", показа Мария Илиева.

Тя показа, че дружно с Миро са създали песента единствено за три дни. Разказа, че в него е преоткрила богатата му психика и огромния му гений.

" Много бързо, ненадейно бързо дори за мен ( бел. от ред. - процесът за основаването на песента). За три дни ние се събрахме и си казахме, че ще отделяме няколко часа, с цел да сме дружно, без значение записваме ли, мислим ли, или просто си приказваме. Този развой беше икзлючително обогатяващ и занимателен за мен, тъй като аз открих у Миро една доста, впечатляващо задълбочена, пъстра персона, с доста богата психика, и свиреп огромен гений. Той просто е удивителен ", описа певицата.

Мария Илиева показа и по какъв начин е прекарала коледните празници: " Аз съм доста щастлива да имам към този момент огромна фамилия, откогато срещнах моя обичан, и ми е доста хубаво да се събираме на Бъдни вечер, да сме дружно “.

По думите й традициите би трябвало да бъдат спазвани и добави, че те носят избрана магия: " Мисля, че тези обичаи са доста хубави, доста сплотяващи. Всичките ритуали, аромати, които се случват по тези празници, са доста значими “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР