Сега България е колония на САЩ. В същото време неоосманска

...
Сега България е колония на САЩ. В същото време неоосманска
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна доказателства за дейността на Николай Малинов

" Сега България е колония на Съединени американски щати. В същото време неоосманска Турция завоюва позиции, а Западът гледа с пренебрежение на България. Това пренебрежение и дори злоба идва от обстоятелството, че българите като съзнание остават славяни, православни и русофили ".

Това е във файл на съветски език, публикуван от прокуратурата до медиите по така наречен " шпионски скандал ". Това е " докладна бележка ", подписана от Николай Малинов. Тя е за " Проект България ", съгласно който е нужна геополитическа преориентация на страната ни.

От прокуратурата разгласиха част от писмения доказателствен материал на следствието против ръководителя на съдружие " Русофили " Николай Малинов. Той е обвинен по член 105, алинея 1, предложение II от Наказателен кодекс.

В началото на " записката " се споделя, че дейностите за възобновяване на мостовете сред България и Русия целят обновяване на геокултурното, политическото и икономическото единение на България и Русия на основата на славянски корени, обичаи и полезности.

Над хиляда години сме се съхранили с помощта на две характерности, се споделя в този документ. Първата е преобладаващо духовно самоопределяне на българите в качеството им на православни християни и принадлеждност към славянската просвета и обичайните полезности.

Убедени сме, че без запазване на нашата еднаквост съществуването на страната ни в актуалния свят е невъзможна, се споделя в документа.

Над четвърт век България е под въздействието на Съединени американски щати, освен това се прави опит да се размени цивилизационният избор на страната ни, изработен още преди 1150 година Потиска се българското съзнание, насажда се нихилизъм към славянството и православието, изтъняват естествените исторически и културни връзки сред България и Русия.

Под въздействието на англосаксонския запад България се причисли към НАТО и Европейски Съюз с всички произлизащи от това зависимости, се споделя в " записката ".

В България има явен политически абсурд - 80% от българите се дефинират като русофили, а ръководството на страната четвърт век е под въздействието на Вашингтон и Брюксел, написа в този документ, възложен от прокуратурата. Обяснението на този абсурд е, че политиците ни са продажни, медиите имали западна благосъстоятелност или взаимозависимост, а измежду електората преобладавали ромите.

Мотивът за основаване на сдружението " Русофили " бил да се отговори на натиска от Запада. То е основано без съветско присъединяване, се споделя в обяснителната записка. " Национално придвижване Русофили " е неповторима организация в света. Основната задача е одобряване на обичайните полезности, основаване на културна общественост и следване на исконния цивилизационен избор - православието, се споделя в документа.

" Такава би трябвало да бъде България - " Царство на духа " по думите на съветския учен Лихачов ", написа в записката си Малинов. Според него българите осъзнавали, че Русия е по-силна и без нея нямало да проживеем.

Основната цел на сдружението е геополитическа преориентация на България въз основата на православието, славянската просвета и обичаи, които ни сплотяват.

Постигането на тази цел е разказано посредством основаване на изчерпателен център, личен уебсайт и телевизия и русофилска партия.

Като цел за осъществяване на тези задания е и ясното наличие в националното осведомително пространство, придобиването на мобилния оператор ВИВАКОМ (наследник на държавното БТК - б.р.) благодарение на Внешторгбанк и тя да остане под съветски надзор, се споделя в Докладната бележка на Николай Малинов.

Обяснението на държавното обвиняване за публикуването на доказателствата е, че данните са единствено част от конфискуваните материали и се разгласяват с разрешението на наблюдаващия прокурор. Те ще бъдат показани в цялост пред съда, когато досъдебното произвеждане завърши.

Припомняме, че първият случай на обява от страна на прокуратурата на доказателства и разпространяването им по медии стана по случая с следствието на хакерската офанзива въз основата данни на Национална агенция за приходите.

" Защитата на националния интерес е позиция, която Прокуратурата на Република България ще следва във всичките си дейности. Разследването е почнало от оперативно дело в Държавна организация " Национална сигурност ", пишат от прокуратурата.

Действията по претършуване, изземване, персонален обиск са след авансово позволение от Специализирания Наказателен съд. Разследването продължава, твърдят от прокуратурата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР