"Seen" е първият вертикален тийн сериал, който се пуска в

...
"Seen" е първият вертикален тийн сериал, който се пуска в
Коментари Харесай

Вертикален тийн сериал ще се гледа вече и у нас

"Seen " е първият отвесен тийн сериал, който се пуска в България. Епизодите вървят всяка седмица в петък и може да се гледат на MySparx/WOAH и във фейсбук.
Сагата демонстрира в развиване връзките на група другари - Елла, Нина, Алекс и Джейк. Те са на 16 години и като всички на тази възраст са напълно в мрежата. Животът, или най-малко по-важната част от него, съгласно персоналния им светоглед, е това, което се случва, до момента в който споделят, разискват, претърпяват, харесват или отхвърлят в личните си онлайн кръгове. Пишат известия за всичко и за всички. И, несъмнено, получават Seen - проклятието на чата. Това усложнява нещата и трансформира връзките вътре в групата. Защото в чата на техния живот Seen (видяно известие, само че без отговор) значи доста: неуважение, отвращение, нехаресване, неустановеност, боязън - все неприятни неща.
Сериалът е шлагер в Полша, Сърбия, Италия, Румъния и Унгария и тази година бе измежду номинираните за конкуренцията в категория "Медии " на филмовия фестивал в Кан от общо 2594 кандидатури. Историите и героите на "Seen " се наблюдават освен от връстниците им, само че и от техните родители. Защото дава опция да погледнат живота на децата си от близко и без маски. Допълнително преимущество за известността на сериала е отвесният формат на епизодите. Те са направени особено за мобилни устройства, за оптимално положително преживяване.

https://youtu.be/UCDh1cxnWIk
https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР