Седнете. Всеки, който някога е изпадал в паника, че ще

...
Седнете. Всеки, който някога е изпадал в паника, че ще
Коментари Харесай

Закъснявате за полета си? Ето как все пак да спечелите безплатен билет според един експерт по пътуванията

Седнете.

Всеки, който в миналото е изпадал в суматоха, че ще изпусне полет, спрете да го вършиме, изясни един специалист — въпреки всичко се явете на летището и сътрудникът ще ви резервира идващия свободен аероплан.

Хакерът за пътувания в TikTok Джейк Питърсън показа своя опит с това, което е известно като опрощение за „ спуканата гума “, при което обвинявате за казуса с колата си неспособността да стигнете до изхода в точния момент.

„ По-рано през днешния ден закъснях за полета си, тъй като спуках гума. Така че знаех, че няма да съумея “, сподели той във вирусен 37-секунден клип с над 277 000 гледания, оповестен за първи път от The Independent.

„ Но за благополучие множеството самолетни компании имат политика за спукани гуми — American, Delta, United. Агентът, в действителност има бутон на техния компютър, който споделя „ правила за спукана гума “ и те гратис ще ви реалокират на идващия полет. “

„ Така че идващия път, когато се забавите поради спукана гума, използвайте този трик. Може да ви помогне да спестите малк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР