Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС, обяви в своя

...
Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС, обяви в своя
Коментари Харесай

Пеевски към ГЕРБ и ПП-ДБ: Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС

Седнете, подписвайте, ще имате поддръжката на Движение за права и свободи, разгласи в своя позиция съпредседателят на партията Делян Пеевски след разногласието сред двете водещи сили преди връчването на първия мандат за кабинет от президента Румен Радев.

Имаме фундаментално разграничение във връзка с това ГЕРБ да бъде признат като равнопоставен сътрудник, сподели Мария Габриел

„ Времето за игри и надигравания завърши. Бъдете на висотата на водачеството си като национално виновни държавници и политици и направете всичко допустимо до 12 часа през днешния ден да постигнете единодушие и да излъчите държавното управление, от което имат потребност страната и хората. Това, че ръководи коалиция е единственото несъмнено и ясно нещо от деня, в който постави клетва държавното управление на ГЕРБ и ПП-ДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го удостоверявам, като водач на партия, която даде своята поддръжка в името на стабилността и сигурността на България “, добавя той в послание към водачите на ГЕРБ и ПП-ДБ, оповестяват от пресцентъра на партията.

„ Явно има разлика сред това, което преговорният екип реализира в това съглашение, и когато са седнали на равнище водачи в ГЕРБ “, уточни той

„ В петък организирах диалози с  ПП-ДБ за координиране на текстовете, които касаят квалифицираните болшинствата и дружно изработихме доста положителни текстове, които бяха утвърдени от ГЕРБ. От това единодушие ще произтекат най-важните промени, които започнаха с измененията в Конституцията - промяната на правосъдната система и битката с корупцията “, изяснява Пеевски.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР