Седне ли някой да ви разправя колко идеално и съвършено

...
Седне ли някой да ви разправя колко идеално и съвършено
Коментари Харесай

Идилията се оказа гнилоч: Близки на Антония Петрова разказаха за ужаса в отношенията й с Батинков!

Седне ли някой да ви разправя какъв брой идеално и напълно е еди какво си, бъдете сигурни, че не е! Щастието, споделят, обича тишината, а прекомерната реклама и фукане, приказва за едно - опит за илюзия на близките. Отдавна всички подозират, че тъкмо това прави и Антония Петрова, само че ето, че най-после се удостовери.

Както знаем, няма ден, в който Тоца да не " гръмне шампанското " в нета, със фотоси и хвалебствия за съвършеното си семейство, съвършения си дом, съвършените си деца и най-много съвършения брачен партньор. Е, никой, с изключение на Господ, не е идеален, а Тоцето не ни наподобява на Бог, нито пък мъжът й...

Оказа се, че и тук крушката си има опашка, откакто близки до обкръжението на някогашната Мис България описаха за кошмарните й връзки с Ивайло Батинков. От огромната им къща постоянно се чували неистови викове, като повода за това обаче, не е в " неприятния й мъж ", а в нея самата.

Излезе, че Антония Петрова е толкоз гневно ревностна, че следяла благоверния си на всяка крачка и правела подиуми като за Болшой спектакъл в мига, в който той огледа друга жена, камо ли да беседва с нея. А в случай че дамата е и засукана, следвал " линч ".

" Да, Ивайло си беше сваляч преди време и Антония чудесно знае това, по тази причина и го дебне като копой. Този човек, завалията, не може самичък да отиде до тоалетната в случай че са на открито с компания, тя го следва като звяр. Не знам какъв брой време естествен мъж би издържал това ", разясняват източниците.

Тагове: Ивайло Батинков Антония Петрова Мис България Тоца сваляч Болшой театър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР