Седнал в съдебната зала на Ню Йорк, Дон Хенли отвори

...
Седнал в съдебната зала на Ню Йорк, Дон Хенли отвори
Коментари Харесай

На процеса за текстове на песни Дон Хенли разказва, че е направил класическия Hotel California на Eagles и казва, че не е бил зомби, пълно с наркотици

Седнал в правосъдната зала на Ню Йорк, Дон Хенли отвори огромен кафяв плик във вторник и прелиства старите жълти листове на юридически бележник.

„ Е, има две заглавия на песни, написани от горната страна “, изясни той, когато го попитаха какво съдържа. „ „ After the Thrill is Gone “ и „ One of These Nights “.

След това пристигна още един плик и бележник, и още един, и още един. Те носят текстове от 70-те години на два други шлагера на Eagles, " The Long Run " и " The Sad Cafe ". Четирите подложки бяха с това, което Хенли разпознава като негов почерк и понякога на съоснователя на групата Глен Фрей.

след персонални проблеми, съоснователят на Eagles претърпя спомагателен разпит във вторник от юристи на трима специалисти по колекционерски предмети, които са съдени.

Хенли беше запитан за написването на „ Хотел Калифорния “ и по какъв начин не е забелязал десетилетия, че ръкописните страници липсват. Той също беше разпитан за използването на кокаин в предишното - отвръщайки, че не е „ зомби, цялостно с опиати “ - и даже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР