Седмото издание на турнира Sofia Open започва днес, а още

...
Седмото издание на турнира Sofia Open започва днес, а още
Коментари Харесай

Двама българи на корта в първия ден на Sofia Open 2022

Седмото издание на шампионата Sofia Open стартира през днешния ден, а още в първия ден на шампионата на корта в зала " Арена Армеец " ще излязат двама българи - Пьотр Нестеров и Александър Донски.

И двамата ни представители ще се включат в квалификациите с " уайлдкард ", като в последния миг Донски зае мястото на Адриан Андреев, който ще играе през днешния ден в полуфиналите на шампионат от сериите Чалънджър в Генуа и няма да може да дойде на време в София, с цел да взе участие на Sofia Open.

Именно Алекс Донски ще излезе първи на корта от двамата българи, като това ще се случи във втория за деня дуел на централния корт, а негов противник ще бъде опитният италианец Андреас Сепи.

Програмата за деня стартира в 12.00 часа българско време с дуела сред Юго Умбер и Ернестс Гулбис, а незабавно след неговия завършек на корта ще излязат Донски и Сепи.

Веднага след края на тяхната среща пък ще се изиграе мачът сред втория български представител в пресявките Пьотр Нестеров и различен италианец Салваторе Карузо. За 19-годишния Нестеров това ще бъде дебют в шампионатите от АТР.

При победи и Александър Донски, и Пьотр Нестеров ще се класират за финалния стадий на квалификациите и ще се приближат единствено на крачка от влизане в главната скица на Sofia Open 2022.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok: h
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР