Седмото издание на фестивала ще се проведе на 5 май

...
Седмото издание на фестивала ще се проведе на 5 май
Коментари Харесай

SOLAR Easter Trinity 2018 събира 10 топ артисти в една вечер

Седмото издание на фестивала ще се организира на 5 май в две зали в Inter Expo Center

SOLAR Easter Trinity е един от най-успешните фестивали на YALTA CLUB, който всяка година събира хиляди почитатели на електронната музика. Еднодневното събитие се завръща за седмото си следващо издание с line-up, който не е за изпускане. На 5 май, в две празненство зали в Inter Expo Center, ще посрещнем Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano и wAFF. Началото на вечерта ще бъде в ръцете на резидентите на YALTA CLUB - DIASS и Liubo Ursiny.

През годините концепцията, положителната организация и брилянтната селекция от актьори сътвориха на SOLAR Easter неповторима еднаквост. И тази година уредниците на фестивала са се погрижили за цялостното му високо равнище, а десетте деликатно подбрани актьори ще забавляват почитателите на качествения саунд до ранната заран на 6 Май.

Не е инцидентно, че точно Jamie Jones оглавява листата с хедлайнери. Създателят на Hot Creations е един от най-желаните актьори, поради емблематичната му музика, която проправи пътя на едно по-меко и мелодично техно в международен мащаб. Loco Dice е идващият значим посетител на събитието и безспорен любимец на публиката. Българските почитатели не са виждали резидента на DC-10 от съвсем две години, което прави завръщането му още по-специално. Bjarki е исландецът, който заема челно място в редицата на съумелите интернационалните актьори от 2014-а, когато Nina Kravitz стартира да издава музиката му посредством лейбъла си трип.

Виновникът за хитовото парче I Wanna Go Bang идва в България за пръв път, с помощта на SOLAR Easter Trinity. На 5 май ще чуем и live сет, показан от американеца Gaiser - смелият експериментатор с пет студийни албума, последният от които публикуван през 2017 година и изпълнен с прочувствено, качествено техно. Програмата за вечерта продължава с италианеца Marco Faraone от Drumcode, който ни показа сета си в YALTA CLUB през ноември Резидентът на Music On се завръща в София, с цел да се качи зад пулта на огромния фестивал. Заедно с него, още един италианец ще се погрижи за високото равнище на празненството, а точно Markantonio. Той е неизменима част от неаполитанското техно и европейската денс сцена като цяло. Първокласен DJ, продуцент и притежател на лейбъл, Markantonio е издавал за лейбъли като Drumcode, Sleaze, Alchemy и Tortured. Roberto Capuano е идващият топ актьор, който ще обогати тазгодишното издание на SOLAR Easter Trinity.

Той е една от най-ярките звезди на неговото потомство, като дружно с Markantonio съставляват едни от най-хубавите посланици на достоверните техно звуци от Неапол. Не на последно място, в програмата за вечертаще се включи и wAFF - един от най-търсените и ангажирани клубни актьори сега. Освен резидент на DC-10 (Ибиза), той е част от авторитетното семейство на Hot Creations/Paradise.

Как ще са разпределeни артистите в двете празненство зали и каква ще е програмата по часове, следва да разберем напълно скоро.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 35 лева за общоприет билет и 70 лева за VIP билет.

Повече поробности за събитията на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР