Седмиците на модата са събитията, от които научаваме какви ще

...
Седмиците на модата са събитията, от които научаваме какви ще
Коментари Харесай

„космато Бельо“ – Новият Тотален Моден Хит

Седмиците на модата са събитията, от които научаваме какви ще са трендовете при облеклата за идващия сезон. Екстравагантни оферти не липсват, само че това, което ти представяме откровено ни озадачи.

Става въпрос за забавните перуки, които показа корейската дизайнерка Kaimin по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Интересното е, че те „окупират“ освен главите на моделите, само че и техните интимни елементи.

„ Перуките за вагина “, както побързаха да ги нарекат в обществените мрежи, са разнообразни по цвят и плътност, само че няма да ви лъжем – гледката наподобява притеснителна. А и имаме безчет въпроси.

Освен очевидното запитване – за какво? – за какво е нужно интимната зона да е едвам покрита с космато долни дрехи, желаеме да знаем още мъчително ли е било слагането му?

Ако съдим по фотосите от ревюто, косматите триъгълни части евентуално са залепени непосредствено върху телата на моделите, което надали е най-приятната процедура на света.

В интерес на истината, перуките за вагина не са оригиналност. Тяхното същинско име е „ мъркин “ и дамите са ги носили още в далечната 1450 година, с цел да предпазят интимните си елементи от срамни въшки. „ Мъркин “ се употребява и от холивудските актриси по време на голи подиуми.

източник: cosmopolitan.bg
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР