Седмици1 след като 55-годишната Лиз Хърли взриви мрежата със своя

...
Седмици1 след като 55-годишната Лиз Хърли взриви мрежата със своя
Коментари Харесай

За честта на възрастната жена: Паулина Порижкова позира гола, за да защити Лиз Хърли /снимки/

Седмици1 откакто 55-годишната Лиз Хърли взриви мрежата със своя предизвикателна фотография, на която театралничи без топ, супермоделът Паулина Порижкова реши да я отбрани. Хърли получи голям брой рецензии за фрагмента, като някои от почитателите ѝ твърдяха, че тя търси несправедливо внимание и се е снимала в кадър, който не подхожда на възрастта ѝ.
Порижкова, която също е на 55 години, театралничи безусловно гола в спалнята си, с цел да потвърди, че по-възрастните дами също са красиви и имат правото да бъдат себе си.
“Ето и моите мисли, въодушевени от секси фотографията на Лиз Хърли” - написа Порижкова в описанието на фотоса си. “Когато бях на 20 и на 30 години, колкото по-малко облекла носех, толкоз по-популярна ставах. Когато станах на 40, можех да се разхождам безусловно гола, само че към този момент не получавах нищо повече от билет за социална непристойност. На 50 към този момент започнаха да ме порицават за това: “Сложи си облеклата, бабо. Толкова ли си жадна за внимание? Малко ми се струваш обезверена. Жалка си”, разказва прекарванията си през годините моделката.
Порижкова се пита за какво женската половост и голота се приветства по време на младостта и е подложена на критика в нейната зрялост?
“Мъжете са биологически програмирани да разпръскват семето си, поставяйки се във фертилни контейнери, които прокламират тяхната жизненост по време на младостта им. Какво приказва това обаче за мъжете, които не желаят деца? За мъжете, които към този момент имат децата, които са желали? За мъжете, които не желаят деца на секундата? Че те не са еволюирали. А какво споделя за дами като мен, които са имали потребност да бъдат видяни от погледите на мъжете? Че са несигурни в себе си. Единственото тъпо нещо тук е да позволиш на другите да дефинират целите ти” - добави Порижкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР