Седмици преди финала на Ергенът” започнаха да се носят слухове

...
Седмици преди финала на Ергенът” започнаха да се носят слухове
Коментари Харесай

Постъпи ли правилно Александра като отказа розата на Виктор?

Седмици преди финала на " Ергенът” започнаха да се носят клюки за това по какъв начин Александра няма да одобри последната роза от Виктор, тъй като той няма да я отбрани в обстановка, в която е била нападната от Виктория. Слуховете се оказаха правилни и пред очите на цяла България Алекс остави най-желания мъж в страната с пръст в уста, откакто фактически не одобри розата му на крачка преди финала. Като причина тя посочи това, че не може да бъде изцяло сигурна дали той е подготвен да се застъпи за нея и да я пази във всеки един миг.

Но вярно ли постъпи Алекс с това свое решение? Защо след цялостен сезон битка тя реши да се отдръпна тъкмо преди края, в случай, че успеха щеше да бъде нейна?

Истината е, че Алекс стартира да се съмнява в способността на Виктор да реагира вярно в обстановка, в която евентуалната дама до него е уязвима. Той не се застъпи за нея след острата реакция на Вики, не се опита да получи повече информация за случилото се и не взе вярното решение на церемонията на розата по-късно.

Във вчерашния епизод несигурността на Алекс по отношение на Виктор ясно пролича по време на последната им сантиментална среща, когато непосредствено го попита дали би я защитавал, без значение от обстановката. Но дали думите му въобще имаха някакво значение след неналичието му на реакция, когато в действителност имаше потребност от нея?

Още тогава Алекс изглеждаше по този начин, като че ли към този момент е взела своето решение, без значение какъв отговор щеше да получи от Виктор.

Смятаме, че тя постъпи почтено. Едва ли е било елементарно за нея да вземе сходно решение, след цялата прочувствена драма, през която мина по време на предаването и дълбоките връзки, които построи с Виктор. Но когато една жена усети, че държанието на мъжа не дава отговор на нейните възгледи, то по-добре да се отдръпна преди да е взела решение, което ще коства доста повече и на двамата.

Друг подробност, който предсказа избора ѝ бе диалога по време на сантименталната вечеря, в който стана ясно, че Виктор не би бил напълно склонен Александра да бъде отдадена на кариерата си, в случай, че желае да сътвори семейство. За първи път видяхме ревностната страна на Виктор. Тази негова линия наподобява отблъсна Александра, която дефинира себе си като свободолюбива натура и не толерира слагане на ограничавания по отношение на личностното ѝ развиване.

Отказът на розата бе напълно естествения излаз от обстановката, тъй като явно Виктор не бе мъжът, който Алекс търси за себе си. По този метод тя резервира достолепието си и сподели, че когато един мъж държи на една жена, би трябвало да се уповава на дейности, а не на думи.

Докато още при започване на формата усещахме, че Алекс и Виктор са основани един за различен, то след вчерашния епизод визиите ни изцяло се разрушиха. Но какво ли ще се случи на финала и коя дама ще получи последната роза? Ще станем ли очевидци на непредвидена развръзка или към този момент финалът е предначертан?
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР