Седмици преди ДПС да избере лидери днес това направи младежката

...
Седмици преди ДПС да избере лидери днес това направи младежката
Коментари Харесай

Младежкото ДПС номинира Пеевски и Чакъров за съпредседатели на партията

Седмици преди Движение за права и свободи да избере водачи през днешния ден това направи младежката организация на партията. И младежкото Движение за права и свободи ще има двама съпредседатели. Това са Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов .

Те предложиха Делян Пеевски и Джевджет Чакъров да бъдат определени за съпредседатели на Движение за права и свободи на идната Национална конференция.

Припомня, че Ахмед Доган изпрати до младежите особено послание. В него показва, че измененията, които претърпяваме " тук и в този момент " в нашето житейско битийно време, са по-големи и по-дълбоки от тези през 1989 година.

Почетният ръководител отбелязва, че съгласно по-голямата част от " преминаващите " през всекидневието ни политици, цялата политическа активност, се свежда до PR тактики, плюс ефектно ситуиране в структурите на централната власт.
 Българска телеграфна агенция
Нашите младежи би трябвало да са готови да ръководят България. Ние имаме неповторими фрагменти и работим да развиваме нашата младежка организация и сигурно те ще вземат участие съществено в ръководството на България, съобщи ръководителят на парламентарната група.

Пеевски сподели, че се чака да бъдат определени двама съпредседатели на Младежко Движение за права и свободи.

Форумът се организира под мотото „ 25 години силата е в нас! “ . В залата участваха към 500 делегати от цялата страна.

Форумът бе открит от най-младите делегати и се организира в две елементи - открита и закрита. За водещ на първата открита част бе определена Хелин Байрактарова. 

На съвещание на Централния съвет на Движение за права и свободи на 17 ноември м.г. бе освободен ръководителят на младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед. За краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на младежите бе определен Танер Кабил.        

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР