Седмици преди ДПС да избере лидери днес това направи младежката

...
Седмици преди ДПС да избере лидери днес това направи младежката
Коментари Харесай

Младежкото ДПС номинира Пеевски и Чакъров за съпредседатели на партията

Седмици преди Движение за права и свободи да избере водачи през днешния ден това направи младежката организация на партията. И младежкото Движение за права и свободи ще има двама съпредседатели. Това са Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов.

И предложиха Делян Пеевски и Джевджет Чакъров да бъдат определени за съпредседатели на Движение за права и свободи на идната Национална конференция.

Ахмед Доган изпрати до младежите особено послание. В него показва, че измененията, които претърпяваме " тук и в този момент " в нашето житейско битийно време, са по-големи и по-дълбоки от тези през 1989 година.

Почетният ръководител отбелязва, че съгласно по-голямата част от " преминаващите " през всекидневието ни политици, цялата политическа активност, се свежда до PR тактики, плюс ефектно ситуиране в структурите на централната власт.

Такива политици нямат дела и управленчески промени в интерес на хората, а единствено персонални упоритости за кариерно развиване.

" Не ви предлагам сходно бъдеще! ", споделя Доган.

Делян Пеевски съобщи, че младежите на Движение за права и свободи би трябвало да се приготвят да ръководят България. Смята, че Движение за права и свободи има неповторими фрагменти и те сигурно ще вземат участие съществено в ръководството на страната.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР