Седмици преди да отбележи вековния си юбилей, Спартак (Варна) спечели

...
Седмици преди да отбележи вековния си юбилей, Спартак (Варна) спечели
Коментари Харесай

Енгибаров разкри пред Sportal.bg най-радостната вест за Спартак

Седмици преди да означи вековния си празник, Спартак (Варна) завоюва най-голямата си борба. След 12 години блуждаене и безтегловност, неизясненост и множеството мрачни прогнози, “соколите” публично се завърнаха в дома си - стадион “Спартак”.

По силата на подписан приемо-предавателен протокол с “Инжстрой” тогавашният участник в “А” група още веднъж стъпва във притежание на своя клубен стадион и прилежащите му площи. Това разкри в предаването “Часът на Трета лига” по Sportal TV старши треньорът на отбора Енгибар Енгибаров.

Припомняме, че Община Варна отдаде стадион “Спартак” на клуба за прилагане в идващите 10 години. Ремонтът на оборудването, за който държавното управление ще отпусне близо 1,4 млн. лв., се чака да стартира към средата на август месец.

Очаква се на стадиона, от който родните грандове преди години нерядко си тръгваха побеждавани, да бъде сложено ново тревно покритие, ще се смени част от седалките, както и ще се построи нова трибуни със съблекални. Отделно Община Варна е подсигурила, че ще “вдигне” втора естрада в бранша, където бяха бутнати седалки поради разширението на бул. “Васил Левски”.

Снимка : bgclubs.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР