Седмици наред вече върви един слух около Remedy Entertainment, според

...
Седмици наред вече върви един слух около Remedy Entertainment, според
Коментари Харесай

Анонс на Alan Wake Remastered

Седмици наред към този момент върви един слух към Remedy Entertainment, съгласно който студиото ще показа модифицирана версия на Alan Wake, римейк на истинската игра от 2010. Тези спекулации се ускориха в последните дни с наближаването на PlayStation Showcase, събитието на което по традиция Sony показват заглавията, които предстоят да излязат за тяхната подпора. Догадките сочеха, че точно по време на Showcase, който ще се организира в четвъртък, ще бъде разкрита и играта. Оказа се, че ще е по-рано. Направи го персонално Сами Ярви (по-известен с артистичното си име Сам Лейк), креативен шеф на Remedy, в обява в блога на Alan Wake от през вчерашния ден.

Alan Wake Remastered идва като пакет, формиран от истинската игра и двете допълнения, появили се след премиерата ѝ (The Signal и The Writer), 4К, модифицирана графика и цялостна визия, модели на героите и нови синематики. Разработката на играта е подкрепена от Epic Games Publishing и ще излезе за Windows (в магазина на Epic Games), PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X|S.
„Тази история и воин ми бяха близки поради доста неща. В качеството си на публицист, Алън Уейк ми даде опцията да употребявам наученото от това, което върша и обичам, бидейки самият аз публицист, като детайл от историята. Играта съдържа в себе си мистерията, обгърната към горите и езерата, която ми е изключително близка, вземайки поради, че съм финландец. И вместо едно еднократно хорър премеждие, то се получи тази странна комбинация от смут, комизъм и свръхестествена тайнственост. Обичам я и тъй като се оказа една много сложна за основаване игра – с голям брой борби, които трябваше да се завоюват по пътя и което в действителност ме прави още по-горд от постигнатото“, Ярви в анонса на играта. Официална дата на излизане на играта не се показва, само че клюки посочваха пети октомври като възможната ѝ премиера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР