Седмици наред се провеждат срещите от големия CS:GO шампионат ESL

...
Седмици наред се провеждат срещите от големия CS:GO шампионат ESL
Коментари Харесай

Време е Цветелин Димитров и EG да стартират пътя си в ESL Pro League

Седмици наред се организират срещите от огромния CS:GO шампионат ESL Pro League Season 16, като първите три групи останаха в историята след голям брой трагични и огромни дуели, които подсказаха и за бъдещето на целия иден сезон. Доста от досегашните хегемони отстъпиха на по-слабите си съперници, а някои недотам предстоящи любимци се появиха в сметките.

В първата - група A цялостната доминация на Vitality най-сетне се оказа действителност, като " пчеличките " не изгубиха нито една от своите битки. Fnatic също сподели мощно предствавяне и излезе на втора позиция, следван от Natus Vincere, който бе и последният класирал се тим от събраните.
 Evil Geniuses с Цветелин Evil Geniuses с Цветелин " CeRq " Димитров извади шанс за групите на ESL Pro League
Последва мощна група B за G2 Esports, който резервира актива си съвършен, преминавайки към идващия стадий, а FaZe Clan и Outsiders/Virtus.Pro също си заработиха места за плейофите.

В група C пък от MOUZ се оправиха съвършено благодарение на взетия от академията на " мишките " Дориан " xertioN " Берман. Отборите на Heroic и Complexity съумяха да заемат останалите места за плейофите, а Astralis и ENCE изненадващо не се подредиха измежду късметлиите заради слабата си игра.

Тези резултати значат единствено, че е време Evil Geniuses и Цветелин " CeRq " Димитров да сграбчен своя късмет в елитния шампионат и по този начин да счупят антирекорда си от непрекъснати последни места в EPL. Те ще опитат да създадат това в група D, която нашето момче и съотборниците му ще открият с мач против Cloud9 на следващия ден от 13:30.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР