Седмицата започва със слънчево време. Над Западна България ще има

...
Седмицата започва със слънчево време. Над Западна България ще има
Коментари Харесай

Вижте с какво време започва новата седмица

Седмицата стартира със слънчево време. Над Западна България ще има раздрана междинна и висока облачност. Ще е съвсем безшумно, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
Минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, а оптималните - сред 18 и 23 градуса, малко по-ниски по Черноморието. По Черноморието ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно.
Максималните температури на въздуха ще са сред 13-16 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще е най-вече слънчево, краткотрайни нараствания на облачността ще има над масивите от Западна България. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 11 градуса, на 2000 метра - към 4 градуса.
Във вторник сутринта ще бъде най-вече слънчево, вятърът ще е слаб, с източна съставния елемент. Около и след обяд над Западна, а по-късно денем и през нощта против сряда и над Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.
Ще има условия за градушки и местни обилни количества на преваляванията. Минималните температури ще са сред 2 и 7 градуса, а оптималните - сред 19 и 24 градуса, по-ниски по морския бряг.
В сряда ще бъде най-вече облачно. Валежи ще има на доста места, към този момент и в Източна България. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е сдържан, краткотрайно мощен, с него ще нахлува леден въздух и температурите ще се намалят доста, оптималните ще са най-вече сред 10 и 15 градуса.
След обяд от северозапад преваляванията ще стопират, а облачността краткотрайно ще се раздира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР